<<< Vissza

Óvodásainkért
Jótékonysági bál

2003. november 21.

 
Negyedik alkalommal került sor óvodai körzetünkben a szülői kezdeményezésre létrehozott alapítványi bál megrendezésére.

Nagyon sok támogatói segítséggel az idén, november 8-án, szombaton a SÉF Kft. éttermében báloztunk. A szépen feldíszített teremben az estet óvodásaink tánca nyitotta meg, ezt követte a Pengető citerazenekar előadása, mely szintén felajánlás volt. A rövid műsort az óvónők Fénycsoportja zárta.

A körzetvezető óvónő megnyitó szavai után már tálalták is a különleges vadragulevest, szarvas pörköltet. A rengeteg eladott tombolajegy után hamarosan megkezdte Füsti M. Lajos a bál fővédnöke a sorsolást. Nagyon sok értékes, kedves felajánlás talált így gazdára. Mindeközben sok tánc, nevetés színesítette az estét.

A résztvevő szülők, barátok, ismerősök mind az alapítványunkat támogatták hozzájárulásukkal és a több, mint kétszáz megvásárolt jeggyel. Ez igen örömteli dolog, mert megérezték a szülők részvételük fontosságát, mi óvónők pedig, hogy együttműködőek, partnerek közös céljaink megvalósításában.

A bevételből befolyt összeget a gyermekeik képességét fejlesztő eszközök vásárlására szeretnénk fordítani.
Köszönjük mindazoknak, akik résztvételükkel, felajánlásukkal támogatták rendezvényünket!

Reméljük a következő tanévben is együtt tölthetünk egy vidám estét gyermekeink szüleivel, barátokkal e nemes cél érdekében.

Köztársaság Utcai Óvodai Munkáltatói Körzet dolgozói


<<< Vissza