<<< Vissza

Nemzetközi küzdősport fesztivál

2003. november 7.

 
Már csak három hetet kell várnia a szentesi sportbarátoknak, hogy újra egy nagyszabású sportrendezvényt láthassanak. A Szentesi Kinizsi TE és a Félix Box Promotion közös rendezésében egy sokszínű professzionális rendezvényt tekinthetnek meg azok a lakosok, akik november 29-én, szombaton este ellátogatnak a Szentes Városi Sportcsarnokba. A küzdősportok népszerű és elismert képviselői mutatkoznak majd be ezen a gálán, mely nem véletlenül kapta: "AZ ÜTŐS ÉJSZAKA" elnevezést.

Kiváló sportolók küzdenek majd több sportágban is. Lesz: professzionális ökölvívás, full-contact, kick-box, low-kick (combrugásos) box, thai-box és kyokushin-karate. Előre láthatólag 12 mérkőzés lesz az est folyamán, amelyből hat mérkőzés lesz profi ökölvívás. Az ökölvívó mérkőzéseket Rácz Félix boxmenedzser szervezi.

A gála főmérkőzését a tavalyi K1-szabályok szerinti küzdelem KO-s győztese, Gasztány Ferenc játssza, nehézsúlyú profi Európa-bajnoki címért low-kick szabályrendszerben. Ígérete szerint mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy a közönség most is jó meccset láthasson. Örömteli hír, hogy a Szentesi Kinizsi TE Ökölvívó és Kick-box szakosztály három versenyzőt is indít. Szilasi Adriánt ökölvívásban, Lakatos Andrást full-contact-ban, és Vecseri Barnabást low-kick-ben láthatja a szentesi közönség. Bertók Róbert edző (a rendezvény főszervezője) szerint a tanítványai bár kezdők, de lelkesen készülnek, hogy bizonyíthassanak a hazai közönség előtt. A felsoroltakon kívül sztárvendégek és érdekes show-műsorok teszik majd még színesebbé az előreláthatóan rendkívül izgalmas szombat estét. A szervezésben nagy segítséget nyújt a sportcsarnok igazgatója Takács László is.

A gálaműsorra a jegyeket elővételben a Szentes Városi Sportcsarnokban, és a rendezvény ideje alatt a helyszínen lehet megvásárolni.


<<< Vissza