<<< Vissza

A dobogóért küzdenek

2003. szeptember 12.

 
Hazai pályán újabb győzelemmel folytatta a bajnoki küzdelemsorozatot a Szentesi Vasutas NB II-es teremlabdarúgó-csapata. Dékányék ezúttal a Békéscsabát fektették két vállra 5-1-re úgy, hogy a félidőben még a vendékeknél volt az előny. A második játékrészben Szarvas négyszer, míg Ruzs-Molnár egyszer volt eredményes, így alakult ki a végeredmény. A Vasutasok hétfőn Szegedre látogatnak az újabb pontszerzés reményében.

Szerencsi István, a csapat vezetője elmondta, hogy a bajnokságra 14 fős kerettel készültek. Két új játékos is csatlakozott a gárdához, Bíró és Ruzsinszky személyében. Szó volt Bosánszky leigazolásáról is, ám a játékos keresztszalag-szakadás miatt hónapokig nem léphet pályára.

A legnagyobb pozitívum mégis az, hogy az előző bajnokság végére kialakult keret együtt maradt, így egy harcos, egymásért és a csapatért játszó, küzdő közösség jött össze.
Idén 8 csapattal rajtolt az NB II. nem lesz rájátszás, a bajnoki cím sorsa pedig oda-vissza mérkőzésekkel dől majd el. Hogy hol végezhet majd a Szentes? Nos, a játékosok véleménye szerint az első három hely valamelyikének megszerzése sem lehetetlen.

H. V.


<<< Vissza