<<< Vissza

Sporthírek röviden

2003. május 2.

 

Hazai győzelem
Hazai győzelmével újabb lépést tett az NB II-es futsal bajnokság alsóházi elsőségéért a Szentesi Vasutas teremlabdarúgó csapata. Hétfő este a szentesi sportcsarnokban a szegedi Chalton Gellértet látták vendégül a vasutas fiók. Szarvas Zsolt és Dékány Szabolcs gólerős játékával már mérkőzés elején magához ragadta a kezdeményezést a Kurca-parti gárda, és meggyőző védekezéssel tartották is a kiküzdött előnyt. A mérkőzés végeredménye 8-5 lett a szentesiek javára. A vasutas fiók utolsó megmérettetésként jövő héten Kecskemétre látogatnak, ahol bebiztosíthatják alsóházi elsőségüket.

Cselgáncs
A Petőfi DSE dzsúdósai április 26-án leányoknak rendezett nemzetközi cselgáncs versenyen vettek részt. A sporteseményen Gyói Alexandra - aki idén már diákolimpiát és Magyar Köztársaság Kupát is nyert - a serdülő korcsoportban első, míg az ifiknél második helyezést ért el. A versenyen Nagypál Katalain az 5. helyet szerezte meg. A szolnoki Sector-Wadokai Judo Clubbal egy csapatot alkotva az öt fős gárda a serdülő csapatversenyt is megnyerte, az ifjúságiak között második lett. Edző: Tóth Béla

Három arany
A Szentes Úszó Klub volt a legeredményesebb egyesület hétvégén a Kiskunfélegyházán rendezett Kuhinka József emlékversenyen. A lányok versenyében a szentesi Samu Kata bizonyult a legjobb úszónak, ő három aranyéremmel lett gazdagabb.


<<< Vissza