40 éves a KONTAVILL RT.

Lelepleződött!

 

 

Szeptember 27-én a Kontavill Rt. 40. születésnapját ünnepli, és ennek alkalmából nagyszabású hétvégi programot szervez, nemcsak az üzletfeleknek és partnereknek, hanem a dolgozóknak és azok családjának is. Az ünnepi hétvége kezdetén lekerült a lepel arról a titokról, hogy a Könyvtár melletti tér kinek köszönhetően szépült meg.

A táblán a következő olvasható:

Ez a park a KONTAVILL Rt. támogatásával lett felújítva a villamosszerelési anyag gyártás szentesi megkezdésének 40. jubileumi évében, 2001-ben.

 

28. szombat

Családi programok a Kontavill pályán

 

 

A születésnapon a dolgozókra (és azok családjára) is gondoltak, mert egy nagy családi programot szerveztek nekik. A ragyogó napsütésben sok család töltötte kint a szombati napját. A gyermekek sorban álltak az arcfestés előtt. 

 

 

A hordólovaglás nem éppen olimpiai szám, de jó szórakozást nyújtott a családnak.

 

 

Az ügyességi, és logikai játékok nagy sikert arattak. Volt olyan játék, amin az egész család gondolkozott, de a megoldást a hét éves gyermek találta meg.

 

 

Hajnal öt órakor kezdtek el forogni a nyársak. A délelőtti napsütésben az illat terrorizálta a gyomrokat , mert déli tizenkettőig sült az ökör és a malac a tűz fölött.

 

 

Napnyugta után a Blues Bell együttes melegítette be a közönséget.

 

 

Az est sztárvendége Hevesi Tamás volt. A rögtönzött táncversenyen a fiatalságot a vállalat raktárosa lekörözte tánctudásával.

 

 

A születésnap nem múlhatott el tűzijáték nélkül, aminek a végén görögtüzes 40-es szám világította be a közönséget.

 

Sok boldog születésnapot kívánunk!

2001. 09. 30.