Szellő Imre 21. győzelme

 

 

 

Szellő Imre bár nem született szentesi, gyakorlatilag hazai versenyzőként vívta meg a Felix Promotion idei harmadik gálájának főmérkőzését péntek este Szentesen. Szentes korábban a magyar profi ökölvívás Mekkájának számított, a város alap bázisa volt a magyar bunyónak, így méltó helyére tért vissza a magyar ökölvívás krémje - mondta egy interjúban Rácz Félix a Félix Promotion vezetője. A Kovács "Koko" István által csak a magyar ökölvívás MGM arénájának nevezett Dr. Papp László Sportcsarnokban a hazai profi boksz jól ismert, jó nevű bunyósai léptek ezen az estén szorítóba.

 

Szellő Imre, a Bokszvilágszervezet (WBO) veretlen (20-0) interkontinentális bajnoka a venezuelai Williams Ocando ellen szállt ringbe. A dél-amerikai bunyós leginkább nagy ütőerejéről híres, eddigi 18 győzelmével véget érő mérkőzéséből 14-et K.O.-val fejezett be, de most szemben találta magát a magyar virtussal.

 

 

 

Szellő Imre az első menet vége előtt pár másodperccel egy bal felütéssel megfogta ellenfelét, akit a gong hangja mentett meg az első menetben való kiütéstől. A második menet elején folytatódott a Szellő roham és a venezualira rá is kellett számolni. Még ezt is túlélte, de a vége előtt benézett egy balegyenest, amely megpecsételte a sorsot. Győz Szellő Imre.

 

 

 

Kedves gesztus volt Szellő Imrétől, hogy az edzője tiszteletére a közönséget a köszönet szavai helyett hangos Happy Birthday éneklésre buzdított, mert ezen a napon ünnepelte Bertók Róbert a születésnapját, és tanítványa egy győzelemmel és egy énekléssel lepte meg. Valljuk be az éneklésről lebeszéljük Imrét, ő foglalkozzon csak a boksszal! :-)

 

Ha a lejátszás megkezdődött, és semmilyen hangja sincs, a lejátszó kezelőfelületén a jobb alsó sarokban található csúszka segítségével beállíthatod a kívánt hangerősséget, a kis ikonra kattintva pedig elnémíthatod teljesen.

 

A videó nagy sebességű feltöltését a TNT-TvNetTel Kft. (www.tvnettel.hu) támogatja!

 

 

 

További képek:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szentes, 2018. 05. 11.

 

.