A Kowalsky meg a Vega visszatér hozzánk

 

 

A zenekar országjáró turnéja során vissza-vissza tér Csongrád megyébe. 2018-ban több településünkön is koncerteznek majd. A 2003-óta vagyis a Pimasz grimasz című első albumuk óta több személyi változáson ment keresztül a zenekar. De ami változatlan, hogy szinte évente kijönnek egy új albummal. Legújabb kiadású anyaguk a „Kilenc” egy dupla cd-t tartalmazó jubileumi zenei csemege. Amely mára már négyszeres platina minősítésű lett.

 

Eddig az album két dalához készült képi anyag is. Először a „Hála Veled” című nótához:

https://www.youtube.com/watch?v=jadtGMYYZBg

 

Aztán 2017. októberében újabb videó klipet készített a csapat a „Tizenötmillióból egy” című dalához, melyet a Magyar Honvédség részvételével forgattak:

https://www.youtube.com/watch?v=iAp0frBykkA&pbjreload=10

 

Év elején debütált a legújabb meglepetés klip és dal, melyet a Magyar Kézilabda Szövetséggel közösen készítettek. A dal címe: Lehetetlen nincs, velünk kerek a Világ. A dal összeállításában pedig Lotfi Begi működött közre. klip itt: https://www.youtube.com/watch?v=1TZcFUPSbb0

 

2018 februárjában a 15 éves jubileumuk alkalmából a Papp László Sportarénába rendezett telt házas koncerten 13.000 ember énekelt együtt a zenekarral. Majd egy hónappal később pedig ismét visszatérnek az Arénába, mivel március 31-én a kézilabda BL döntőn lépnek fel, a kézisek új slágerével, melyet a zenekar írt.

A jubileumi év persze még tartogat pár meglepetést, hiszen elindult az országos koncert turné, melynek hamarosan állomása lesz (április 7-én) Szentes majd (április 21-én) Szeged.

 

Bevallották a fiúk, hogy nagyon szívesen térnek mindig vissza a Dél-Alföldre, mert rengeteg szép koncert emlék fűzi őket ehhez a vidékhez. Mert nem más, mint a közönség szeretete, visszajelzése élteti a csapatot immár 15 éve.

 

Kowa: „A dalaink a nagybetűs életről szólnak! A dalokban pontosan meg vannak fogalmazva azok az irányultságok, indíttatások, amikre mi gondolunk, hogy fontos, érdemes szót ejteni róla. Aki már ismeri a zenekart, az pontosan képbe van azzal, hogy mi „csak” az életről beszélünk.”

2016-ban megjelent kisfilm a zenekar történetéről: https://www.youtube.com/watch?v=VkmF8Qe-X_s

 

 

 

.