DEÁK SCHOOL CLUB első foglalkozása

 

 

 

A Szentesi Deák Ferenc Általános Iskola ebben a tanévben is lehetővé teszi az angol nyelv tanulását nagycsoportos óvodások számára. Az iskola egy 4 alkalomból álló programsorozatot szervez DEÁK SCHOOL CLUB néven.

 

 

 

A foglalkozásokon a gyermekek dalok, mondókák, mesék, mozgásos játékok, segítségével ismerkednek az idegen nyelvvel. Az angol foglalkozásokhoz mindig kapcsolódik egy kézműves tevékenység. Ezeken a délutánokon a leendő elsős gyermekek és szüleik megismerkedhetnek a Deák iskolával, a leendő elsős tanítókkal, és betekintést nyerhetnek az angol két tanítási nyelvű tagozat munkájába, módszereibe.

 

 

 

Az első klubfoglalkozást november 20-án tartották, melynek címe „Colourful Autumn and Happy Halloween” volt. Az ovis gyermekek játékok során tanultak az őszi természetről, az időjárásról, színes levelekké változtak, táncoltak a szélben, utánozták az esőcseppek hangját, játszottak a színekkel, énekeltek a szivárványról, majd a saját maguk készítette pók bábbal játszották el az Incy-wincy spider történetét. Természetesen mindezt angol nyelven! A klubdélután egy vidám Halloween-i dallal zárult. A játékok során nagy segítség volt az elsős Deákos diákok közreműködése is, akik nagy szeretettel várták a kicsi ovisokat.

 

 

 

A tanév során még három alkalommal várják az érdeklődő nagycsoportos óvodásokat. Az időpontokról iskolánk Facebook oldalán, honlapján és az óvodákban kifüggesztett plakátokon tájékozódhatnak.

 

A következő DEÁK SCHOOL CLUB időpontja: 2019. január 15. kedd 16 óra.

 

A nagy érdeklődésre való tekintettel, kérjük a kedves szülőket, hogy részvételi szándékukat jelezzék az aktuális plakáthoz kapcsolt jelentkezési lapon vagy a megadott e-mail címen: labadikrisztina@gmail.com  vagy www.facebook.com/krisztina.labadi 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szentes, 2018. 12. 10.

 

.