1517 métert futottak

 

 

 

Az Ifjúsági Ház melletti gödörben rendezte meg 2018. október 25-én a Kiss Bálint Református Általános Iskola a már hagyományos reformáció napi futást. Hat iskola közel háromszáz diákja vett részt a reformáció tiszteletére kitűzött 1517 méteres kör teljesítésében.

 

 

 

A közös bemelegítés után Fehér Csaba, a Nagytemplomi Református Egyházközség lelkésze és Karikó-Tóth Tibor, az iskola igazgatója nyitotta meg a versenyt.

Összesen négy korcsoportban, fiúk és lányok külön versenyeztek. Az értékelésnél külön egyéni, csapat és összesített eredményeket állapítottak meg. Egyéniben éremmel, csapatban oklevéllel, összesítettben serleggel díjazták a legjobbakat.

 

 

 

Az évfolyamonként szerzett helyezési pontszámok összesítése alapján a fiúknál az összetett versenyt a Koszta József Általános Iskola, a lányoknál a Kiss Bálint Református Általános Iskola csapata nyerte meg.

 

 

 

A lányoknál az összesített verseny győztese a Kiss Bálint Református Iskola csapata lett, második helyen a Koszta József Általános Iskola, a harmadikon a Szent Erzsébet Katolikus Általános Iskola csapata végzett.

A fiúk összesített versenyét a Koszta József Általános Iskola nyerte meg, a Kiss Bálint Református Általános Iskola, és a Klauzál Gábor Általános Iskola csapatai előtt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szentes, 2018. 10. 25.

 

.