Így még nem látta a Szentes férfi vizalabdázóit!

 

Tizenöt játékossal vág neki a Szentes a férfi vízilabda OB I-nek, mely csapat néhány helyen kicserélődött az előző idényhez képest.

Négyen érkeztek – Nagy Márton, Pellei Frank, Meixner Marcell ( kapus) Palotás Gergely – a Szentes együtteshez.

Most pedig “gif” segítségével ismerhetjük meg a csapat tagjait, hiszen a klub hivatalos oldalán, így ismertette a játékosokat a közönséggel.

A bemutatás ilyen fajta megvalósítását a csapat fotózásakor Vidovics Ferenc találta ki, aki elmondta, hogy a bajnokság összes klubjának a honlapját megnézte és valami egyedit akart összehozni. Ez annyira sikerült, hogy a vezető vízilabdás portálok is felfigyeltek rá. Szóval az ötlet bejött, már csak a fiúknak kell bizonyítani, hogy minél többször linkelje be a mozgó képeket az online média.

 

Aki kíváncsi, hogy Vörös Viktor vagy az új igazolások, hogyan pózolnak gördítse lentebb a hírt.

 

Pellei Csaba vezetőedző elmondta, hogy "az biztos, hogy előre kell lépnünk, jóval erősebb a keretünk, így kiesési gondjaink nem lehetnek".

 

A Szentes 2017/2018-as kerete:

Kapusok: György Dávid, Meixner Marcell

Mezőnyjátékosok: Pellei Kristóf, Werner Richard, Nagy Márton, Somogyi Balázs, Ifj. Tóth Gyula, Vörös Viktor, Kókai Tibor, Pellei Frank, Kiss Kristóf Szeif, Takács János, Szalai Gábor, Palotás Gergely, Victor Vishnyakov

 

A Szentes a hétvégén a debreceni HBZ felkészülési tornán szerepel, majd jön a Magyar Kupa és október 4-én a bajnokság számukra.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szentes, 2017. 09. 14.

 

 

.