Gyermekek világnapja gálaműsor

 

2017. szeptember 29-én került sor az Árpád Szabadidős Sportklub szervezésében a világnapra megemlékező gálaműsor a Ifjúsági Házban.

 

Szirbik Imre polgármester köszöntötte a gyermekeket és szüleiket, akikről tudjuk, hogy a jövő zálogai, vágyaink és álmaink megtestesítői. Érzékeny, fondorlatos kis emberkék, akik pontosan tudják, hogy a szülői szeretet végtelen és kiapadhatatlan, szerencsés esetben pedig elkíséri őket a felnőtté válás útján. Kovács János a művelődési, ifjúsági és sportbizottság elnöke, mint gyakorló apuka mindig is reménnyel nézett a gyerekekre. A remény az álom megtestesítője és természetes, hogy minden szülőnek a saját gyermeke a legügyesebb, a legjobb és a legszebb - és ez így is van rendjén.

 

Hanti Vilmos a Magyarországi Gyermekbarátok Mozgalom elnöke is megtisztelte a rendezvény. Beszédében felhívta a gyermekek figyelmét, hogy legyenek sokáig gyerekek, és ha felnőnek teremtsék meg ugyanazt a felhőtlen gyermekkor, amelyet ők kaptak szüleiktől.

A rendezvényen több óvoda és iskola csoportjai léptek fel, majd a Széchenyi-ligetben található Gyermekbarát emlékműnél gyertyagyújtással és koszorúzással emlékeztek meg a világ tragikus sorsú gyermekeiről.

 

 

 

A rendezvényről további részleteket a hétvégén megjelenő Szentesi Életben olvashatnak!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szentes, 2017. 09. 29.

 

.