Szakmai csillagok az Üdülőközpontnak

A Magyar Fürdőszövetség értékelte a strandunkat

 

 

 

A Magyar Fürdőszövetség Minősítő Szakbizottsága 2016. július 08-án elvégezte a Szentesi Üdülőközpont minősítését, mely az uszoda, strand és élményfürdőre és annak környezetére terjedt ki - tudtuk meg Márton Mária igazgatónőtől. A napokban kapták meg ennek a minősítésnek az eredményét, mely jól tükrözi azt a városi közös akaratot, hogy minőségi szolgáltatást nyújtson az ide érkező vendégeknek.

 

 

 

Még mielőtt a csillagok számára rátérnénk, el kell árulni, hogy igaz még az elmúlt évben jártak itt az ítészek, de a Fürdőszövetségben történő átalakulás miatt nem kerültek kiadásra a minőségbiztosító oklevelek, hanem újra felmérték az érintett fürdőket. Erről a látogatásról senki sem tudott, de pontos értékelést adtak a strandunkról, mely nem befolyásolta a csillagok számát.

 

Minősítő Szakbizottság a minősítés során a nemzeti védjegy odaítélésében:

- strandfürdő kategóriában 189 ponttal **** - azaz négy csillag

- élményfürdő kategóriában 185 ponttal **** - azaz négy csillag

- fedett uszodájuk uszoda kategóriában 183 ponttal ***** - azaz öt csillagos

besorolásra javasolta a fürdőt.

 

Az értékelést látva, felmerül a kérdés, hogy a most épült wellness részleg miért kapott négy csillagot. Egyszerű a magyarázat, mert az élményelemek száma is befolyásoló tényező volt az értékelésben, így nem lehet ugyanabban a kategóriában a hajdúszoboszlói strand és élményfürdő a szentesivel. Nem a minőségi szolgáltatás hiánya miatt lett négy csillag, hanem mert kisebb a mérete (de a miénk! :-) ).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szentes, 2017. 05. 18.

 

 

.