2017-es gyermeknapi horgászverseny

 

 

 

4 korcsoportban összesen 28 lurkó indult a Gerecz Elemér Sporthorgász Egyesület által szervezet gyermeknapi horgászversen. Örömmel mondhatjuk, hogy a gyerekek nagy része óvodás és alsós korcsoportban vettek részt. Óvodás kategóriában 5 fő, alsós kategóriában 14 fő, felsős kategóriában 3 fő és leány kategóriában 6 fő mérte össze tudásukat a szép nagy kupákért és a további nyereményekért.

Sajnos a víz nem azt adta amit szokott, de így sem panaszkodhattunk, mivel szép kárászok azért akadtak a horgokra. A két órás verseny közben egyesületünk minden horgásznak egy csokival és egy kis dobozos üdítővel kedveskedett, amit szívesen fogadtak a nagy melegre való tekintettel.

 

 

 

A verseny végén jött a mérlegelés, amiben mindenki részt vett. Szó szerint az utolsó percekre is maradtak az izgalmak, így sok lurkónál ment a matematika, hogy ki mire számíthat.

 

 

 

Az eredményhirdetéskor egyesület elnöke Kalamusz Endre fokozta az izgalmat egy kis kísérő beszéddel, majd ezek után került kihirdetésre az eredmények. Minden korcsoportban az első három helyezet kupákat és az alsó, felső kategóriákban a MOHOSZ által kiírt nyertes pályázat ajándékcsomagját fogják megkapni.

 

Akik nem értek el helyezést, azok sem mentek haza üres kézzel. Kaptak etetőanyagot, úszót, horgot, csalis dobozt és csemegekukoricát.

 

Az alábbi eredmények születtek:

 

Óvoda kategória:

1. hely: Gazsi Gergő

2. hely: Dóczi Gergő

3. hely: Rabb Andor

 

Leány kategória:

1. hely: Cséffai Valentina

2. hely: Fodor Viven

3. hely: Puskás Szilvia

 

Alsós kategória:

1. hely: Gulyás Gellért

2. hely: Kócsó Bence

3. hely: Somogyi Balázs

 

Felsős kategória:

1. hely: Szalai Kamilla Luca

2. hely: Tóth Gergő

3. hely: Pilesz Ádám

 

Különdíj: Gazsi Gergő (legtöbb fogott hal)

 

Köszönjük mindenkinek aki elkísérte a lurkókat és segítettek nekik. Szeretném megköszönni Dömsödi Eszternek, Siha Attilának, Darabos Jánosnak és Kalamusz Endrének a segítséget!

 

Jövőre, ugyanitt, gyermeknapkor várunk mindenkit sok szeretettel!

 

További képek:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szentes, 2017. 05. 29.

 

 

 

.