Elvárt győzelem

Az Országos Bajnokság 15. helyén végzett a Szentes

 

 

 

A Metalcom-Szentes férfi vízipóló csapata sikeresen vette a két győzelemig tartó párharcot a KSI ellen, mely az országos bajnokság 15. helyéért folyt. Ez a bajnoki tabella utolsó előtti helye, de most ne menjünk bele, hogy mi vezetett idáig, ezt úgyis értékelni fogják.

 

 

 

A párharc hazai kezdése jól sikerült a Szentes együttesének és megnyugtató 12: 7-el zárult az a mérkőzés. Az idegenbeli küzdelmek hozták meg eddig a nem várt fordulatokat, így picit szorult gyomorral vártuk a szombati küzdelmet. 

Az első negyed jól kezdődött és végződött, mert 3 gólos vezetést szerzett a Szentes, így már csak ezt az előnyt kellett tartani 3*8 percen keresztül. Végül 9-13 arányában a Szentes szerezte meg a második győzelmét, így ők végeztek a 15. helyen.

A KSI lett tehát az utolsó, a kiírás szerint a kieső. Kérdés, miként végeznek majd a csapatok az ob I/B-ben, az ottani első vállalja-e majd az első osztályú szereplést, a második pedig az osztályozót.

 

KSI SE–Metalcom-Szentes 9–13 (1–4, 1–2, 5–5, 2–2)

 

Pellei Csaba: – Nehéz mérkőzésre számítottunk és az is lett. A négygólos győzelem nem tükrözi a harcot, ami a vízben zajlott. A KSI fiatal, gyors csapat, mi jobbak vagyunk, ami természetes, de remélem, hogy a KSI a következő szezonban is első osztályú lesz, ez a magyar vízilabda érdeke.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szentes, 2017. 05. 13.

 

.