Honvéd Majális

 

 

 

Honvéd Majálist rendeztek Szegeden az újszegedi ligetben az MH Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság 2. Toborzó és Érdekvédelmi Központ szervezésében az MH 37. II. Rákóczi Ferenc Műszaki Ezred, az MH 5. Bocskai István Lövészdandár- Hódmezővásárhely és az MH Katonai Rendészeti Központ részvételével. A program célja a társadalmi kapcsolatok erősítése és természetesen katonai toborzásra is remek lehetőség.

 

 

 

A reggeli ködös, hűvös idő kicsit mindenkit megijesztett, de ahogy kisütött a nap rengeteg család érkezett ki tekintettel a hosszú hétvégére és a gyönyörű, parkos környezetre. Minden katonai sátor népszerű volt. A szentesi búvárok gyakorlatilag pihenés nélkül, folyamatosan ismertették az eszközeiket. A csomagolt víz is nagyon jól fogyott, bár sokan félve kérdezték meg, hogy vihetnek-e?

 

 

 

A gyerekek körében legnépszerűbb az akadálypálya illetve az "útlevél" volt, amire a különböző sátraknál feltett furfangos kérdésekre adott megfelelő válasz esetén aláírást kaptak, melyek összegyűjtése esetén ajándékokat sorsoltak ki közöttük a szervezők.

 

 

 

 

 

 

 

Szentes, 2017. 05. 01.

 

 

 

 

.