Új előfizetés ajándékba az újszülötteknek

 

 

 

Év elején egy új kezdeményezést indított útjára a Szentesi Élet városunk hetilapja. Ne lepődjenek meg az újszülött szülők, ha egyéves Szentesi Élet előfizetéssel kedveskednek a családnak a körzeti képviselői, hiszen a szentesi élet szürkébb és szegényebb lenne Szentesi Élet nélkül.

 

 

 

A megajándékozott családok kicsinyei arról olvashatnak majd, hogy mi történt a városban 52 hét alatt, születésük évében, 2017-ben.

Sipos Antalt kísértük el legutóbb babaköszöntő útjára, amely során nem csak az újság előfizetést adta át a családoknak, hanem egy csaknem 10.000 ft. értékű babacsomagot is.

Utunk során először Labádi Líviát és családját (Labádi-Fébert Andrea és Labádi Imre) látogattuk meg otthonukban.

- Igazán szép gondolat, hogy tényleg megőrizzük gyermekünk első évének történését - mondta Andrea, aki elmondta, hogy Lívia igazán gondoskodó a szülőkkel, mert végig alussza az éjszakákat. 

Január 8-án érkezett a családhoz Lívia és jól viseli, hogy kerül rajongják a szülők.

 

 

 

Második állomásként Kajánba tettünk látogatást Fülöp Natasa Barbarához. Huszka Barbara kislánya január 12-én érkezett a családhoz, és hát jól lakott gyomorral nehéz volt fennmaradni, várni a vendégeket. Természetesen neki még az a dolga, hogy egyen és aludjon rá ér még a vendégvárásra.

 

 

 

Szentes, 2017. 03. 30.

 

.