Tavaszi fáradtság a medencében

 

 

 

Igaz győzelemmel kezdte a Hungerit Szentesi VK az 5-8. helyért folyó párharcát a Tatabánya ellen a női vízilabda OB I-ben, de nehezen indult a hazaiaknak a játék. Volt, hogy a Tatabánya vezetett a párharcban.

 

 

 

Két ifjú csapat szállt a medencébe szerda este a szentesi Dr. Rébeli-Szabó József Városi Sportuszodában a női vízilabda OB I 5–8. helyéért vívott párharc első találkozóján.

A vendégek még a szentesieknél is fiatalabb összetételű csapattal rendelkeznek, valamint egy rutinos kapussal Zirighné Sós Ildikó személyében. Mindössze tíz játékossal érkezett a Kurca partjára a Tatabánya, végül kilencen ugrottak medencébe.

 

A videó nagy sebességű feltöltését a TNT-TvNetTel Kft. (www.tvnettel.hu) támogatja!

 

Mindössze egy gól esett az első negyedben, amelyet a szentesiek lőttek, majd a nagyszünetre a tatabányaiak mehettek előnnyel.

A második félidőben kijött a két csapat közötti tudás- és rutinbeli különbség. A Hungerit Szentesi VK két gólját további héttel toldotta meg, így biztosnak mondható háromgólos sikert arattak az egyik fél második győzelméig tartó párharc első találkozóján. A következő mérkőzést Tatabányán játsszák szombaton 14 órától.

 

ifj. Tóth Gyula: – Mivel a bajnokságban a négy közé szerettünk volna bekerülni, és ez nem sikerült, már a következő szezonra készülünk. Új védekezési formációkat gyakorolunk, illetve a támadásainkat is csiszoljuk. Az akarattal nem volt gond, de az első félidei játékunkkal nagyon nem voltam elégedett.

 

 

 

Hungerit Szentesi VK–Tatabánya 9–6 (1–0, 1–2, 4–2, 3 –2)

Női vízilabda OB I, az 5-8. helyért, 1. mérkőzés.

 

Hungerit-Szentesi VK: Lekrinszki (5 védés) – Hevesi, Brávik, Farkas T. 1, Mihály 2, Tóth Cs. 1, Kövér-Kis 5. Csere: Füsti (kapus – 1 védés), Szabó, Makai, Urvári, Rybanska, Pantovics. Vezetőedző: ifj. Tóth Gyula.

 

Tatabánya: Zirighné Sós (8 védés) – Szellák 2, Jenei, Pintér 1, Bicskei 1, Tátrai 2, Bors. Csere: Prágay (1 védés), Zantleitner N. Vezetőedző: Zantleitner Krisztina. Gól – emberelőnyből: 4/1, ill. 6/1. Ötméteresből: 1/1, ill. 1/1.

Az egyik fél második győzelméig tartó párharc állása: 1–0 a Szentes javára.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szentes, 2017. 03. 31.

 

.