VII. Szentesi Kézműves Ízek Fesztiválja

Idén is állítanak TOJÁSFÁT!

 

 

Idén ismét megrendezésre kerül az immár hagyománnyá vált Szentesi Kézműves Ízek Fesztiválja a Szentesi Vendégszeretet Egyesület szervezésében. A 2017. évi VII. rendezvény időpontja április 17. (Húsvét hétfő)​, helyszín a Művelődési és Ifjúsági ház.

Idén Húsvétkor újra a Kurca partjára várjuk mindazokat, akik a családi ünneplés után, vagy akár annak részeként szívesen töltik az idejüket a gasztronómia és a kultúra világában kalandozva. Rendezvényünk során idén sem marad majd el a kenyérgyúrás, a kalácssütés, a tojásfújás és festés. Bepillantást nyerhetünk a fafaragás, a gyékényfonás, de akár a kovácsmesterség fortélyaiba is - hallhattuk a március 28-ai sajtótájékoztatón.

 

A sütés-főzés, és persze a vele együtt járó kóstolás délelőtt 10 órakor veszi kezdetét, és tart egészen délután 17 óráig. A program szervezői természetesen a szellemi táplálékról sem feledkeztek meg: a nap során folyamatos kulturális műsor szórakoztatja a kedves vendégeket, a Zöldág Hagyományőrző Szakkörnek köszönhetően.

Ezen kívül lovas kocsi is rendelkezésre áll mindazok számára, akik szeretnék jobban megismerni Szentest, legyenek akár helyi lakosok, akár távolabbi településekről érkező vendégek.

Tojásfa állítás 2017. április 12. 15.00 - Kossuth tér, Luther tér.

Várunk tehát minden kedves​ érdeklődőt, Szentesi Vendégszerettel!

 

Szentes, 2017. 03. 28.

 

 

.