Hölgyek ünnepe Szentesen

 

Hölgyek ünnepe címmel, egy programokban igen gazdag eseményt rendez a Szentes- Csongrád Rotary Club március 11-én a Megyeháza Konferencia és Kulturális Központban. A rendezvény támogatói jeggyel látogatható és a bevételt jótékony célra fordítják. Nagypéter Sándor, a Szentes- Csongrád Rotary Club soros elnöke elmondta, a magyarországi klubok között az övékben van a legtöbb nő, a tagságnak majdnem a fele. Hozzátette, a márciusi rendezvény nemcsak a hölgyeknek szól, hiszen a párjukkal együtt vehetnek részt az ünnepen. Az idén nyártól a Rotary Club magyarországi kormányzója posztot betöltő Mészáros Zoltán úgy fogalmazott, azt szeretnénk, amit helyben, a Szentes-Csongrád Rotary Clubbal mutatnak, országosan is jellemző legyen. A legfontosabb, hogy a hölgyekről szól, nekik rendezzük ezt a programot. A Hölgyek ünnepével példát szeretnénk mutatni.

 

A program háziasszonya Jakupcsek Gabriella újságíró lesz. Róla is sok mindent megtudhatnak majd a jelenlévők, többek között munkásságáról és legutóbbi könyvéről is hallhatnak. Pál Feri atya, mentálhigiénés szakember személyében egy kiváló előadó is gyarapítja a fellépők sorát. A Soul Fashion Beauty öltözködéssel, divattal és stílussal, Fert Mónika önbecsülés coach életvezetéssel kapcsolatban ad tanácsokat az ünnepelteknek. A résztvevők emellett Béres Alexandra fitneszvilágbajnokkal is találkozhatnak. Kiemelt szempont volt az is, hogy a helyi női hírességek is képviselhessék magukat.

Meghívást kapott Gila Olga sminkmester és Dancsó Erika mesterfodrász is, akik szakmájuk kiválóságai.

Az egész napos program délelőtt fél 10-kor kezdődik, és a konferencia terem mellett a vörös és zöld teremben is érdekességekkel várja a látogatókat.

 

A megyeházán tartott rendezvényre még korlátozott számban vásárolhatók jegyek!

 

 

 

Szentes, 2017. 03. 08.

 

.