A könyvtár februári programjai

 

A gyermekkönyvtár töretlen lelkesedéssel várja az alkotó kedvű gyerekeket (szüleikkel), és azokat is, akik szeretik a megmérettetést. Egész hónap áll a rendelkezdésükre, hogy megoldják a gyermekkönyvtár havi rejtvényét. Mindkét könyvtárban lesz író-olvasó találkozó. 11-én újabb kiállítás anyagában gyönyörködhetünk. Addig még meg lehet nézni Ráfi Dénes nagyon szép fotóit.

 

 

 

 

 

A gondolkodók klubja valahogy mindig olyan témát talál, amelynek soha nem múlik az aktualitása. A fiatalokat is várják! Ahogy a történelmi témájú előadásainkra is, melyeket Poszler György tanár úr tart.

A Filmklub két filmcsemegét tartogat ebben a hónapban: egy német és egy izlandi filmet. Karikó-Tóth Tibor igazgató úrnak (Kiss B. Ref. Ált. Isk.) köszönet érte.

Ebben az évben sok és neves évfordulót ünneplünk.

Az Arany János emlékév kapcsán Dr. Reisenger János irodalomtörténész mutatja be a költőt. S ha költészet, akkor Versíró és versmondó találkozó.

Különleges előadás zárja a hónapot: Horti Júlia pszichológus a gyászról, annak feldolgozásáról tart előadást.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk! S ne feledjék, ettől az évtől azoknak az olvasóinknak, akik regisztrált tagok, ingyenes az internet használat!

 

 

Szentes, 2017. 02. 07.

 

 

 

.