Már a gasztropiacon is várják a tavaszt

 

 

 

Friss, helyben készült disznótorossal, farsangi fánkkal, házi rétessel, forralt borral, termelői élelmiszerekkel, kézműves termékekkel várták február harmadik szombatján az érdeklődőket a Művészetek Házában, ahol minőségi termékekkel készülnek hónapról hónapra az árusok.

 

Remélik sikeres lesz a hétvégi télűzés, mert már elég a "depi" hangulatú időjárásból, inkább jöhetne a "happy", ha lehet élni ezzel a szójátékkal.

 

 

 

 

 

A hagymás sült vér, gyorsan elfogyott, amely igazi reggeli szokott lenni a disznóvágásokon, majd délben jöhetett a csülökpörkölt és a hurka, kolbász.

Természetesen ezek mellett számos gasztronómiai élvezeti cikket lehetett vásárolni, hogy egy kicsit színesítsük hétköznapjainkat.

 

 

 

Következő piac, március harmadik szombatján (18-án) lesz!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szentes, 2017. 02. 20.

 

.