Fodrász siker Párizsban

Amikor a Louvre színpadára figyel a nemzetközi divatvilág

 

Dancsó Erikának sikerült az, ami a legtöbb mesterfodrásznak csak álom marad. Első magyarként képviselheti hazánkat február 12-én Párizsban, a Louvre dísztermében megrendezésre kerülő Haute Coiffure France (HCF Trophy) nemzetközi fodrászversenyen.

Párizs a divat fővárosa, ami az egész világra hatást gyakorol, híre pedig túlmutat az idő múlásán. Ennek jelentős részét teszi ki a fodrászat, mint jelképe az elegáns és kifinomult megjelenésnek. Ennek az eszmének a nyomdokain, jelentős szerepet tölt be a Haute Coiffure Française által szervezett HCF TROPHY, amely a szépségipar legjobban jegyzett francia stílusú fodrász világversenye.

Európa, Észak – Amerika, Ázsia, Dél- Amerika fodrász kiválóságai között - az előzetes minősítéseket követően a TOP 10-ben Magyarország is jelen volt. Ennek jelentősége abban nyilvánul meg, hogy Magyarország nemzetközi ismertsége és elismertsége tovább erősödött a szépség – és a divat világában.

A szakma elitjét összefogó csúcsrendezvényen a legújabb divatnak megfelelő frizurák kerülnek bemutatásra. Dancsó Erika másodszor részesül ekkora szakmai elismerésben, ugyanis a tavalyi versenyen szintén sikerült bekerülnie a legjobb 10 mesterfodrász közé. Dancsó Erika a Haute Coiffure Française elit fodrászközösségének rangos elismerését birtokolja, így a világ 10 legjobb feltörekvő francia stílusú fodrásza között jegyzik.

 

Dancsó Erika 17 éves kora óta dolgozik fodrászként, 22 évesen szerezte meg mesteri fokozatát. ,,Nagyon fontos számomra a maximális kiszolgálás, ezért folyamatosan képzem magam, hogy mindig elsők közt sajátíthassam el a legújabb technikákat és ismerjem meg a legújabb trendeket.”

Az alábbi gondolatokkal zárja franciaországi szereplését Erika közösségi oldalán: - Nagyon boldog vagyok, egy nehéz nap után, úgy érzem én és a csapatom megtettünk mindent azért, hogy megfelelően és méltóan képviseljük Magyarországot a döntőben a 10 finalista között. A nyertes egy Kazahsztáni kollegám lett. Az eredményhirdetéskor csak az első helyet nevezték meg. Nagyon köszönöm mindenkinek a sok jókívánságot, biztatást, szurkolást és szeretet! Köszönöm, hogy velem voltatok! Köszönöm Szentes! Köszönöm Szegvár!Köszönöm Magyarország!

 

 

Mi köszönjük Erika!

Szentes, 2017. 02. 13.

 

.