Szabó László lábtenisz EB sikere

 

 

Az elmúlt hét végén Romániában került megrendezésre a FIFTA szövetség Lábtenisz Európa bajnoksága. Az Izvonáriban megrendezett kontinensviadalon 16 ország képviseltette magát. A négy napos (november 16-19.) bajnokságon kiválóan szerepelt a szentesi Szabó László, aki a SZESPO SE versenyzője. Szabó László már az októberi Magyar bajnokságon is remekül szerepelt, hiszen két kategóriában ezüst érmet szerzett, a hármas kategóriában pedig első helyen végzett.

 

A szakvezetés látva a formáját, idén is beválogatta a hazai keretbe. Egyéniben négy nyert mérkőzést követően a második helyet szerezte meg egy moldáv versenyző mögött (itt érdemes megjegyezni, hogy a többszörös világbajnok román Florin Purice a 3. helyen zárt). Páros és hármas kategóriákban szintén ezüst érmet hozott a szentesi versenyző, így összesen három EB ezüst éremmel gazdagította Szentes város sportolóinak nemzetközi éremgyűjteményét. Ez úton is gratulálunk Szabó Lászlónak az idei eredményes versenyzéséhez!

 

Az idei év végi EB-VB versenyeken eddig induló Lakics Balázs (SZESPO SE) sérülés miatt nem tudott indulni. Bár rehabilitációja jól alakul, így december végén már lehet, hogy részt tud venni egy nemzetközi versenyen.

 

 

 

Szentes, 2017. 11. 20.

 

 

.