December 2-án nyílik jégpálya

 

 

A 600 m2-es fedett műjégpálya decembertől márciusig tart nyitva. Előzetes foglalás alapján egy időben ötven személynek nyújt lehetőséget korcsolyázásra.

Az épületben működik egy családbarát jégbár. A jégpályához harminc férőhelyes, ingyenes parkoló, kerékpártároló, valamint egy akadálymentesített öltözőkből, mosdókból és tusolókból álló szociális helység tartozik. Lehetőség van korcsolya bérlésére is.

A jégpálya élvezhetősége érdekében ötven főben limitálták az egy időben korcsolyázók létszámát. A tervezhetőség biztosítására létrehoztak egy interneten illetve telefonon keresztül működő foglalási rendszert, mellyel otthonról, akár napokkal korábban lefoglalható a belépő. Saját kényelme érdekében mindenkinek ajánljuk az előzetes regisztrációt a jégpálya honlapján, persze a fennmaradó szabad helyeken minden látogató karcolhatja a jeget!

 

A videó nagy sebességű feltöltését a TNT-TvNetTel Kft. (www.tvnettel.hu) támogatja!

 

 

Igen széles méretválasztékkal sorakoznak a polcokon a bérelhető, élezett korcsolyacipők, de a saját korcsolyának vagy egyéb holminak zárható szekrény is bérelhető egy-egy alkalomra vagy egész szezonra.

 

Azért, hogy a korcsolyázni nem tudó gyermekek gyorsabban megtanulhassanak három kis pingvin várja a gyerkőcöket, hogy biztonságban tehessék meg az első métereket e csúszós területen.

 

 

Idén is megnyílik a jégbár, ahol finom forró csokival és kisebb harapnivalókkal melegedhet fel az átfázott korcsolyázó. Ingyenes parkoló és kerékpártároló biztosítja a könnyű megközelíthetőséget.

 

A népszerű forró csokoládék választéka is bővült, így választható feltétekkel dobhatjuk fel hangulatunkat és csokoládénkat!

 

 

Szentes, 2017. 11. 04.

 

.