Lili köszöntése a kórházban

 

 

 

2017. január 3-án Szirbik Imre városunk polgármestere és Hodálik Pál Szarvas város alpolgármestere köszöntötte Kovács Lilien Annát és szüleit a Dr. Bugyi István Kórház szülészeti osztályán, mert Lili volt a kórház első újszülöttje a 2017-es esztendőben.

 

 

 

 

Szirbik Imre polgármester és Dr. Szilágyiné Kádár Irén a kórház ápolási igazgatója egy-egy macival érkezett, míg Hodálik Pál alpolgármester egy "baba tortával", amely jól fog jönni a következő hetekben, valamint Szarvas az ősztől 50.000 forintos babakötvénnyel is támogatja a város új lakóját.

 

 

 

2017. január 1-jén 21 óra 16 perckor született Kovács Lilien Anna a szentesi Dr. Bugyi István Kórház szülészetén. Kovács Tímea és férje Kovács Mihály Szarvasról érkezett a szentesi kórházba, mert otthonukban az újév első napján megindult a szülés. Igaz január 22-re (házassági évfordulójukra) volt kiírva Tímea, de Lili úgy döntött, hogy megörvendezteti két testvérét a 6 éves Noelt és a 2 éves Natasát, hogy az újév első ajándékaként ő érkezzen hozzájuk. 3380 grammal és 50 cm-el látta meg az új évet!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szentes, 2017. 01. 03.

 

.