Lesz-e idén karnevál?

I. Szentesi Gyermek Expó és Városi Karnevál

 

 

Az elmúlt évek tapasztalatai azt jelezték, hogy a változó trendek, a családok igényei mentén újra kell gondolnunk a télbúcsúztató karnevál rendezvényét. Helyes az, hogy a gyermekek állnak középpontban, de szükséges a megújulás. Ez egy átmeneti folyamat, s az idei rendezvény már ezt mutatja, ezért is lett a neve I. szentesi gyermek expó és városi karnevál - hallhattuk a 2017. január 17-én megtartott sajtótájékoztatón.

 

Szeretnénk azt, hogy a délelőtti óvodások és általános iskolások szokásos farsangi produkcióján túl bárki találjon családja számára megfelelő kikapcsolódási lehetőséget. Délelőtt 9 órától délután 16 óráig egy expó és egy giga játszótér várja a gyerekeket a sportcsarnokban.

 

Az expón kis standokkal képviseltetik magukat helyi intézmények, partnerek, vállalkozások, cégek, akik apró meglepetéssel vagy játékkal kedveskednek a gyerekeknek. Kb. 15-20 stand lesz, valamint mellette a giga pálya ad szórakozási lehetőséget - tudtuk meg Torday Henriettától.

 

Többek között lesz ugrálóvár, mega ügyességi fellegvár, xbox party, és játszóház a babáknak valamint arcfestés, csillámtetkó. 11 órakor pedig Pom-Pom koncert várja a látogatókat. A csarnok környékén Bertók Róbertnek köszönhetően egyéb játékeszközök és különlegességek fogadják a karneváli közönséget, illetve újra lesz városnéző kisvonat, amely díjmentesen zakatol majd február 25-én Szentesen. Délután 4 órakor bezárja kapuit egy kis időre a csarnok, és fél 5-kor indul a karneváli körmenet az ifjúsági parkhoz, ahol közösen elűzzük a telet. Este kinyit újra a sportcsarnok, ahol először Seres Antal és tanítványai koncerteznek, majd a meglepetés sztárvendég kérésre, kívánságra. Minden program díjmentesen látogatható!

 

Sokan kérdezhetik, hogy vajon ki lesz az est sztárvendége? Annyit elárulhatunk, hogy a legutóbbi COMET gálán jelölt volt az énekes, de hogy ki ő hamarosan kiderül!

 

 

Szentes, 2017. 01. 17.

 

.