CSAK EGY … ESKÜVŐI SHOW

 

 

 

Csak egy … esküvői show – ezzel az elnevezéssel várták szombaton délután a Megyeháza Konferencia és Kulturális Központban mindazokat, akik az esküvő- és lakodalomszervezés területén a minőség iránt érdeklődnek. Természetesen a 6. alkalommal megrendezett kiállítás fénypontjai az idei évben is a mennyasszonyi ruhák voltak, a legújabb trendeknek megfelelő ruhakölteményeket is megtekinthették a jelenlévők a DinóDesign Bt. És a DiNorr szalon által szervezett rendezvényen.

 

 

 

Csak egy cukrász, egy fodrász és egy kozmetikus, csak egy virágkötő és egy fotós, egy videós és egy dekoratőr, no és természetesen egy rendezvényszervező – ez is szimbolizálta az egyediséget és a kizárólagosságot a már hagyományos Csak egy… esküvői show-n.

 

A szervezők minden esküvői-lakodalmi szakterületről az általuk legjobbnak tartott szakembereket hívták meg a rendezvényre, ahol a kiállítók színpadra lépési lehetőséget is kaptak, hogy a közönség előtt beszámoljanak nemcsak a legújabb trendekről, hanem egyéni eredményekről, a kizárólag náluk elérhető szolgáltatásokról, lehetőségekről is.

 

 

 

Az idei évben a meghívottak között volt Dancsó Erika mesterfodrász, Ficsor Zoltán mestercukrász, Kovács-Diószegi Orsolya kozmetikus, Bódi Piroska fotós, Pfeiffer Melánia műkörmös, Remzső Anikó virágkötő, a Black Five, Pozsár Csaba DJ, a Gazsó-Szűcs Duó és az egyedi köszönőajándékokat alkotó Maszlagné Erzsi, aki a legkülönbözőbb mézeskalácsokkal érkezett. A videó, a grafikai munka, a rendezvényszervezés, a dekoráció és a ceremóniamesterség területén pedig maguk az esküvői show szervezői adtak hírt az újdonságokról, a kiállításon még azt is megmutatták, hogy hogyan lehet egyedi, stílusos és elegáns lakodalmi dekorációt készíteni fekete-fehér csíkos anyagokból.

 

 

 

Vidovics Gábor és felesége, Vidovicsné Dibernárdó Nóra azt is elmondta, hogy minden munkájukban, így az est megszervezésében is az egyediségre törekszenek, legyen szó dekorációról, videóról, szervezésről, az ehhez szükséges ismereteket pedig hazánk legprofibb képzésein szerezték meg. Mottójuk szerint is folyamatosan képezni kell egy szakembernek magát, hogy a legjobbat és legtöbbet adják az ügyfélnek, akár a rendezvény megszervezéséről, akár a legdivatosabb vagy legstílusosabb menyasszonyi-újasszonyi ruháról legyen szó.

 

A több száz rendezvényt, köztük számtalan lakodalmat maga mögött tudó DiNó Design Stúdió és DiNORR Szalon az idei évben is főként az esküvője előtt álló fiatal párokat célozta meg a show-műsorral és kiállítással, de azok sem unatkoztak, akik más rendezvény szervezésében szerettek volna ötleteket és elérhetőségeket kapni a profi szakemberektől.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szentes, 2017. 01. 18.

 

.