Családi Sportnap a Rákóczi u.-i óvodában

 

 

 

Szeptember 17-én, szombaton tartotta szokásos családi és sportnapját a Rákóczi Óvoda, mely az „Ép testben ép lélek” szlogent viselte. Az egészségnapon számos program várta az érdeklődőket, ezek mellett pedig kiemelkedően népszerű volt a kiszállásos véradás is.

 

 

 

Immáron 15 éve rendezi meg a Rákóczi Óvoda szokásos családi napját, melyen számos szabadidős programmal kínálják meg az érdeklődő gyerekeket és szüleiket. Az óvoda 5 éve működik a Vöröskereszt bázisóvodájaként, így ezt a családi napot kiegészítették egy egészségügyi programmal, a véradással is.

 

Eleinte a dolgozók és a szülők nyújtották karjukat, később már 60-70 főre növekedett az önkéntesek száma. Az idei évben 77 jelentkező vett részt a véradáson.

 

 

 

A véradáson kívül egy 11 állomásos pontgyűjtő programon is részt vehettek a gyerekek, melyek túlnyomórészt a sportolásról szóltak: ovikörfutás, célbadobás, kosárlabda is szerepelt a feladatok között, de az egyik állomáson például a Szentesi Rendőrkapitányság századosa hívta fel a figyelmet a biztonságos közlekedésre.

 

További képek:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szentes, 2016. 09. 24.

 

.