Szakmai csillagok az Üdülőközpontnak

A Magyar Fürdőszövetség értékelte a strandunkat

 

 

 

A Magyar Fürdőszövetség Minősítő Szakbizottsága 2016. július 08-án elvégezte a Szentesi Üdülőközpont minősítését, mely az uszoda, strand és élményfürdőre és annak környezetére terjedt ki - tudtuk meg Márton Mária igazgatónőtől. A napokban kapták meg ennek a minősítésnek az eredményét, mely jól tükrözi azt a városi közös akaratot, hogy minőségi szolgáltatást nyújtson az ide érkező vendégeknek.

 

 

 

Még mielőtt a csillagok számára rátérnénk, el kell árulni, hogy a múlt hét csütörtökén az értékelésnek köszönhetően a debreceni fürdő egykori vezetője meglátogatta az Üdülőközpontot (inkognitóban), hogy saját szemével lássa a változást. Elmondta, hogy ismerte a fürdőt és nem tudta elképzelni, hogy mi történt itt az utóbbi négy esztendőben, hogy ilyen jó eredményt ért el a fürdőnk a minősítésen.

 

 

Minősítő Szakbizottság a minősítés során a nemzeti védjegy odaítélésében:

- strandfürdő kategóriában 189 ponttal **** - azaz négy csillag

- élményfürdő kategóriában 185 ponttal **** - azaz négy csillag

- fedett uszodájuk uszoda kategóriában 183 ponttal ***** - azaz öt csillagos

besorolásra javasolta a fürdőt.

 

 

 

A szöveges értékelésben szerepel, hogy a fürdő létesítményei gyönyörű parkban, megfelelő adottságú területen helyezkednek el ugyanakkor számos javítási pont van ill. a jelenlegi helyzet nem kielégítő az alábbi területeken:

- termál és külső 33-25 medencék medencék burkolata-térburkolata

- strandterület fűminőség - élezetten az élmény felöli oldalon

- folyó felőli oldal kiszolgáló épületek látványa….takartsága

 

 

Amennyiben a védjegy odaítélésre kerül ezek a jövő évi esedékes ellenőrzés során ronthatják az eredményt, így van még hova fejlődni, de az ítészek helyeslik az irányt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szentes, 2016. 09. 21.

 

.