Új attrakciók a Szentesi Üdülőközpontban

Vízidodgem a strandon (videókkal)

 

 

 

A gyönyörű környezetben található Szentesi Üdülőközpont többféle medencével, vízi csúszdával és a helyi termálvízzel kiváló kikapcsolódási lehetőséget biztosít minden korosztály számára.

2016. június 6-án adták át a Szentesi Üdülőközpontban azokat a szórakoztató attrakciókat, melyeket egész nyáron a gyerekek használhatnak. Talán az egyik leglátványosabb és legnagyobb népszerűségnek fog örvendeni a vízi dodgem, melyek elektromos meghajtású kishajók. Egy erre a célra kialakított medencében a gyermekpancsoló közelében próbálhatják ki a gyerkőcök.

 

 

 

Elektromos kisautók szolgálják még  a szórakozást, melyet a fák hűs árnyai között és egy erre a célra kialakított sétányon használhatnak. Érdekes szórakozásnak ígérkezik a vízen járás is, melyet két nagy felfújható labdában próbálhatunk ki.

 

A videó nagy sebességű feltöltését a TNT-TvNetTel Kft. (www.tvnettel.hu) támogatja!

 

 

 

 

 

Ezek az attrakciók magukkal vonzzák, hogy sok-sok család látogatására számítanak a Szentesi Üdülőközpontban, és erre való tekintettel kialakításra került egy baba-mama szoba, ahol a déli alvástól az etetésig (pelenkázásig) mindent kulturált körülmények között el tudnak végezni az anyukák. Fontos megemlíteni, hogy ez a helység mikrohullámú sütővel is fel van szerelve, így a bébi ételt bármikor meg tudják melegíteni a szülők.

 

A videó nagy sebességű feltöltését a TNT-TvNetTel Kft. (www.tvnettel.hu) támogatja!

 

 

 

 

Szirbik Imre polgármester elmondta, hogy ezeken a fejlesztéseken látszik, hogy szociálisan mennyire érzékenyek a kollégái, akik megvalósították terveiket.

 

 

 

A videó nagy sebességű feltöltését a TNT-TvNetTel Kft. (www.tvnettel.hu) támogatja!

 

Márton Mária felhívta a figyelmet arra a szavazásra, mellyel a Szentesi Üdülőközpont pályázik az Év feltörekvő fürdője címre, melynek díja 20 millió forintos marketing lehetőség a következő évre.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szentes, 2016. 06. 06.

 

.