Indul a Petőfi épületének felújítása

Július 5-én bárki megtekintheti az épületet felújítás előtt!

 

 

Szentes Város Önkormányzata tisztelettel meghívja Önt a 2016. július 5-én, 16.00 órakor a Megyeháza Konferencia és Kulturális Központban tartandó „Szentes Szecessziós Ház kialakítása az egykori Petőfi Szálló műemlék épület megújításával, fenntartható kulturális-közösségi funkciók létrehozásával” projektindító tervismertető- és sajtótájékoztató rendezvényre.

 

Program: - polgármesteri projektnyitó beszéd,

              - tervezők tervismertetője,

              - a Szecessziós Ház helyszínének (volt Petőfi Szálló) bejárása.

 

A helyszínbejárás várhatóan 17.00 órai kezdéssel turnusokban történik majd, függ a tervismertetéstől. A bejáráson résztvevőknek 2 óra áll rendelkezésére, hogy megtekintsék az épület érintett területét. A bejáráson mindenki a saját felelőségére vehet részt. A vezetők szakmai és történelmi ismertetőket tartanak a bejárás közben.

 

Amennyiben részt kíván venni a rendezvényen kérjük, jelezze azt az alábbi email címen: szentes@szentes.hu  (név és elérhetőséggel) 2016. július 1., 16.00 óráig.

 


 

A HU07-0028-A1-2013 azonosítószámú „Szentes Szecessziós Ház kialakítása az egykori Petőfi Szálló műemlék épület megújításával, fenntartható kulturális-közösségi funkciók létrehozásával” projekt a Norvég Alapok támogatásával valósul meg.

www.norwaygrants.org, www.norvegalap.hu

 

 Kinagyítható a meghívó!

 

Szentes, 2016. 06. 28.

 

.