Képviselői keretből csúszda, klíma, babaruha

 

Az önkormányzati képviselők minden évben szabadon rendelkeznek a város költségvetéséből a képviselői keretükkel, mely felhasználásáról saját hatáskörben döntenek. Minden képviselőnek elsődleges szempontja, hogy környezetében nyújtson támogatást ezzel az összeggel.

 

 

 

 

 

Az elmúlt napok, hetek történéseiből lássunk egy-egy példát, hogy hol és mi módon segítettek a város képviselői keretükkel.

Dr. Chomiak Waldemar a képviselői keretéből a Koszta József Általános Iskola felső szintjének klimatizálását támogatta, melynek beszerelését szülői segítséggel végezte el az iskola. A szülői segítség is több százezer forintra tehető, így ha tanév közben kánikula érkezne, akkor is kellemes környezetben tudják megtartani a tanórákat.

 

 

 

Krausz Jánosné körzetében két játszótér található és az egyik játszótér fejlesztését (mely kevesebb elemmel rendelkezik) támogatta. Új csúszda került az Apponyi térre, így ha csúszdázni szeretnének a téren lakó gyermekek, nem kell a központba feljönni.

 

 

 

Kovács János a legkisebbeknek nyújtott támogatást képviselői keretéből, így a körzetében már 8 újszülött és családja örülhetett a babacsomagnak.

 

 

 

A legtöbb esetben meglepetésként érkezik az újszülötthöz és családjához egy ajándékcsomaggal, melyben textil és eldobható pelenkák mellett különböző babaápolási szerek is helyet kapnak.

 

 

 

Az elmúlt héten Gyalai Ferenc és Molnár Franciska és kislányuk Jázmin Franciska valamint Oláh Márk és Sinka Éva Katalin és kislányuk Hanna Julianna vehette át a "kezdő" babacsomagot. A felsőpárti körzetben magasabb számban élnek idősek, így a körzet képviselője fontosnak tartja, hogy minél több újszülött, és fiatal éljen ebben a városrészben. A családok természetesen örömmel fogadják a képviselői felajánlást.

 

Szentes, 2016. 06. 28.

 

.