Bajnok a Kini

 

 

Az U-19-es bajnoki döntőt játszott a Szentesi Kinizsi SZITE a Makó FC ellen Hódmezővásárhelyen. A meccs döntetlenre végződött, ezért mindkét csapat bajnok lett.

 

Jól kezdtek a makóiak és már a 6. percben megszerezték a vezetést Pipic Barnabás révén egy szép támadást követően. Az első félidőben a szentesiek uralták a középpályát, több támadást is vezettek, de a makói védelem jól teljesített. A Makó FC csapata többször ellentámadást vezetett és növelhette volna előnyét.

 

 

 

A második félidő elején a makóiak egyik játékosa, Bartucz Máté is gólt lőtt. Úgy tűnt, hogy eldőlt a mérkőzés. Mivel a szentesiek a hétvégén nem játszottak bajnoki meccset frissebbek voltak a második játékrészben. A 15. percben nem bírták a makóiak a nyomást és kaptak egy gólt. Pár perc múlva a szentesiek újra bevették az ellenfél kapuját. Egyenlő! Ezt követően mindkét csapat előtt adódtak lehetőségek, sőt a találkozó végén a makóiak játéka dominált.

A rendes játékidő 2-2-re végződött, tehát a tizenegyes párbaj következett. Két tizenegyest mindkét csapat értékesített és egyet pedig kihagyott.

 

 

 

A Makó kapusa miután hárította a 3. büntetőt a labdát a kapu mögött elhelyezkedő szurkolók felé rúgta, amiért a játékvezető kiállította. Erre reagálva a MAKÓI szurkolók többen a pályára szaladtak, hogy finoman fogalmazva is számon kérjék a spori döntését. Ekkor a játékvezető lefújta a meccset. A lefújás pillanatában a 11-es rúgásoknál is döntetlenre állt a meccs és a Csongrád Megyei Labdarúgó Szövetség döntése értelmében mindkét csapat bajnoknak tekinthető!

 

- A játékosaim 0:2-ről felállva óriásit küzdöttek! Minden elismerésem a csapat összes tagjáé, azoké is akik most nem kaptak játéklehetőséget! Köszönöm az egész éves munkájukat és sok ehhez hasonló futball élményt kívánok még nekik! Ezúton szeretném megköszönni a szurkolóknak a buzdítást, nagyon sokat jelentett a srácoknak! Végezetül gratulálok a Makó csapatának is a bajnoki címhez! HAJRÁ KINI !!!!!!!! - mondta Némethy László a Kinizsi edzője.

 

 

 

Az érmeket és a kupát 2016. június 10-én adták át a Yee-lo-ban. A legfiatalabb játékosoknak Horváth Tamás freestyle futball bemutatót tartott.

 

 

 

A videó nagy sebességű feltöltését a TNT-TvNetTel Kft. (www.tvnettel.hu) támogatja!

 

 

 

A videó nagy sebességű feltöltését a TNT-TvNetTel Kft. (www.tvnettel.hu) támogatja!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szentes, 2016. 06. 10.

 

 

.