Ügyfél elégedettségi online kérdőív

 

Tisztelt Szentesiek!

Az ember élete folyamán biztosan megfordul az önkormányzati hivatal, a polgármesteri hivatal, „a tanács” irodáiban, hogy ügyes-bajos dolgait megoldja. Ez még akkor is igaz, ha feladatok egy része (pl.: személyi okmányok, gépjármű okmányok, gyámügyek és a pénzbeli juttatások egyes fajtái) már a Járási Hivatalban intézendő. Az ügyfélszámlálás pontos adatai még nem ismertek, de évente kb. a város lakosságának megfelelő számú ember fordul meg a városházán.

 

Szentes Város Önkormányzata Képviselő-testülete 2016. évi munkaterve szerint a szeptember havi rendes ülésén napirendre tűzi A közigazgatási elégedettségről szóló jelentés megtárgyalását. Ennek elkészítéséhez fontos, hogy megismerjük az Önök véleményét a hivatalban folyó munkáról.

 

Tapasztalataik felmérését háromféle módon szeretnénk végezni.

-             Május hónapban a hivatal ügyfeleinek egy részét egy kérdőív segítségével megkérdezzük. Az adatlap kitöltéséhez nincs szükségünk az ügyfél nevére, de kérdezőbiztosnak fognak nyilatkozni. Törekszünk arra, hogy a kérdező ne arról a hivatali részről érkezzen, ahol éppen akkor ügyet intéztek, bár néha ez elkerülhetetlen, mert elég kevesen vagyunk.

A kérdőív kitöltése mintegy 5 percig tarthat. Kérem, ennyi idejük feláldozásával segítsék munkánkat, amelynek célja nyilvánvalóan az, hogy javítsuk a közigazgatási munkát.

 

A kérdőívet felrakjuk az internetre – elérhetősége:
http://www.szentes.hu/?p=13238

 

-             Itt 2016 májusában teljesen anonim módon mondhatják el véleményüket, javaslataikat. Fontos, hogy néhány mondatban megfogalmazzák a hivatalban szerzett tapasztalataikat és javaslataikat, hogy mit várnak a városházán az ügyintézőktől.

Ez a felmérés teljesen anonim és több idő is szánható rá, sokat várunk tőle.

 

-             Felmérésünk módszere egy személyes beszélgetés lenne. Kérem, hogy akit érdekel a közigazgatási munka, van jó vagy rossz tapasztalata a hivatallal kapcsolatban és szívesen vállalná is a véleményét május meg (személyesen Csányiné dr. Bakró-Nagy Vera Szentes, Kossuth tér 6. földszint 112. iroda vagy e-mailben: csvera@szentes.hu) Ekkor felírva elérhetőségüket megbeszélünk egy júniusi időpontot, amikor mintegy 10-15 fő önként jelentkező ügyféllel személyesen elbeszélgetnénk akár a kérdőívről, akár más, az ügyintézést érintő kérdésekről.

Kérem, vállalkozzanak egy beszélgetésre. A felmérésbe csak a véleményüket fogom beleírni, a nevüket természetesen nem!

                                                                                       Üdvözlettel: Csányiné dr. Bakró-Nagy Vera

                                                                                                            aljegyző

 

Szentes, 2016. 05. 11.

 

.