Teltház a kempingben

Indul a strandszezon

 

 

 

2016. április 28-i sajtótájékoztatón ismerhettük meg Márton Máriától a Szentesi Üdülőközpont vezetőjétől, hogy mi módon készülnek az idei strandszezonra. Hallhattuk, hogy a „régi” öltözőépület átadásának időpontja április 29. Tehát már használhatják a vendégek, akik a régi brűgbe kívánnak vagy a szabadtéri 50-esben fürdőzni. A régi női öltöző a vízilabdások számára lett átalakítva sportolói öltözőnek és a volt férfi öltöző a jövőben vállfás öltözőként fog működni. Továbbá a földszinten lévő tusoló és WC helyiségek is fel lettek újítva. A baba-mama szoba kialakítása folyamatban van.

 

 

 

A parkosítási munkálatok megtörténtek, napozóágyak és napernyők kihelyezésre kerültek. A kültéri gyermekmedencék feltöltése megtörtént, majd fertőtlenítés után és vegyszerforgatás után május 1-jétől bárki számára használható. A kültéri 50 méteres medence vegyszerezése is befejeződött, így az már használható.

 

 

 

A strandon tett látogatásunkkor mondhatni zsúfolásig volt a kemping, mert az újjáalakult Magyar Camping és Karaván Klub látogatást tett az üdülőközpontban. Amerre a szem ellátott lakóautók és sátrak sorakoztak.

Hat évvel ezelőtt voltak itt tudtuk meg a tagoktól, és jó érzés volt visszatérniük. Gazdag programot terveztek, és kiemelték, hogy ilyen varázslatos környezet nem sok van Magyarországon. 500 méteres környezetben megtalálható minden így a lakóautókról a kerékpárokat le sem kellett szerelniük, mert gyalog minden elérhető, megnézhető. Közel egy órán keresztül beszélgettünk a klubtagokkal, és bizton állították, nem most voltak itt utoljára. Nagyon örültek, hogy milyen szépen kiépült a strand és a sok fiatal között remélik, hogy ők is pár évet fiatalodni fognak majd! (Természetesen hangos nevetéssel zárultak ezek a sorok!)

 

De nézzük még mi minden vár a látogatókra?

 

A játszótéren új játékelemek találhatók és az egyik büfében visszaidézhetjük azt a retro hangulatot, amikor pörköltet főznek, illetve sör és virsli is kapható volt. A csúszda várhatóan május 7-től lesz használható, mely a nyári szünet kezdetéig időjárástól és igénytől függően fog üzemelni. Az új gépház teteje napozóterasznak lett kiépítve. Színes bútorokkal, napernyőkkel lett felszerelve.

 

Elkészült az Üdülőközpont grafikai három nyelvű térképe, melyről
mindenki (aki nem ismeri a strandot) tájékozódni tudjon!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szentes, 2016. 05. 06.

 

.