Részletek a Szentesi Gyermekfesztiválról

 

 

 

A szentesi Megyeháza KKK-ban tartották a május 28-29-i időpontban megrendezésre kerülő Szentesi Gyermekfesztivál sajtótájékoztatóját.

 

A sajtótájékoztatón elhangzott, hogy egy egyedi, rendkívül színes, és vidám programokkal teli fesztivál kerül majd megrendezésre, amely számos, eddig nem látott szolgáltatást és programot nyújt majd a látogatók számára. A rendezvény helyszíne a szentesi Kurca-part Kalandpark kiváló helyszíne lesz a fesztiválnak a rendezvénysátorral, színpadokkal, árnyékos és zöld területeivel.

 

Bertók Róbert főszervező elmondta, hogy a rendezvényre belépőjegyet kell váltani, de a belépőjegy árának sokszorosát kapják szolgáltatásban majd a látogatók. A gyermekek a belépés után ingyen használhatják a gyermek kalandterepet, a trambulint, ugrálóvárat, és ingyen lovagolhatnak is! Mindemellett két színpadon folyamatos programok szórakoztatják majd a családokat. Zenei produkciók, bűvészek, bohócok, meseműsorok, interaktív előadások folynak majd két napon keresztül.

 

A videó nagy sebességű feltöltését a TNT-TvNetTel Kft. (www.tvnettel.hu) támogatja!

 

A gyerekeket várja még a rendezvényen arcfestés, óriás buborékfújás, kézműveskedés, egész napos interaktív meseház, lovagi életmód tábor, „Kinder Kommandó” játékos túlélő kiképzés, lovas tábor, pata tanya állatsimogató, western aranymosás, kutyás bázis, kutyaterápiás foglalkozás, Nurf „zombi” vadász pálya, és PlayStation szoba is. A Retro szoba is érdekes lesz a gyermekek számára, hiszen megnézhetik majd a régi idők bútorait, és elektromos eszközeit. Valamint a szülők gyerekkori „tévéjével”, a diavetítéssel is megismerkedhetnek.

 

 

 

A kalandpark hátsó részében lesznek a „nehézvasak”. Itt katonai járművel, tűzoltó autóval, rendőrautóval, darus kocsival, és különböző érdekes járművel ismerkedhetnek meg majd a gyermekek. A felsoroltak természetesen benne lesznek a jegyek áraiban.

 

Minden látogató kap majd egy tombolaszelvényt is, amellyel a vasárnap délutáni tombolahúzáskor számos értékes nyeremény mellett fődíjként egy 4 csillagos családi wellness hétvégét nyerhetnek a kecskeméti Granada Konferencia, Wellness és sport Hotel felajánlásával!

 

A szülők minden belépőjegy mellé kapnak egy egész nyáron felhasználható kötélpálya jegyet, amelyet akár ők, akár gyermekeik is felhasználhatnak a kalandparkban!

 

Az anyukákra is gondoltak a szervezők, hiszen az „anyukamegőrzőben” ingyenes kozmetikai, bőrápolási szaktanácsadás várja őket. Az anyukamegőrző mellett közvetlenül lesz található a „bébi és gyermekmegőrző”. Ezen a részen egy plusz pelenkázó, és „bébi-bár” is kialakításra kerül. Ameddig az anyukák pihennek, csemetéiket biztonságban tudhatják a megőrzőben.

 

Fontos információ, hogy a rendezvényre belépéskor minden látogató karszalagot kap, amellyel korlátlanul jöhetnek-mehetnek a rendezvény napján, így nem okozhat gondot a déli altatás, pihenés sem.

 

 

 

 A karszalagok úgy lettek kialakítva, hogy azokra a szülők ráírhassák gyermekeik adatait, és saját elérhetőségüket. Így ha egy kisgyermek egy pillanatra „elkóborolna”, akkor a szervezők és biztonságiak a hangosbemondón keresztül egyből értesíteni tudják majd a szülőket.

 

Bár a rendezvényre nem lesz tilos az étel és ital behozatala, a szervezők gondoskodtak a magas szintű vendéglátásról is. A Maci Laci büfé mellett lesz egy horvát nemzeti ételeket kínáló csárda, valamint kenyérlángost, és kürtőskalácsot is lehet fogyasztani.

 

Az apukák finom ételeket, és hideg söröket fogyaszthatnak a rendezvény ideje alatt.

 

 

Szentes, 2016. 05. 14.

 

.