NIMROD Extrém nap Szentesen

Popey búcsúja Magyarországtól, bemutatók a kezdetektől

 

 

2016. április 27-én tartott sajtótájékoztatót Sinka„Popey”Zsolt, melyen elárulta: ez az utolsó nagy rendezvény Magyarországon, melyen részt vesz, utána vége. Nem kell megijedni, nem a pályafutásának, csak az itthoni szereplésének. Természetesen vannak még felkérések, melyeknek eleget tesz, de ezek exkluzívak, zártkörűek, már előre letárgyaltak.

- Elég volt. Elég volt az itthoni szereplésből, a szenvedésből, a kínlódásból, a könyörgésből. Itthon folyamatosan akadályokba ütközök mint sportoló, celebesedni nem szeretnék, az nem az az értékrend, amit képviselek. Külföldön – bárhol a világon – sokkal jobban elismernek, mint itthon. Itt vannak felkapott sportágak, sportolók, de sajnos többségben vannak azok, akikről nem is tudnak és nagy sikereket érnek el.

Amit én képviselek, az ebben a formában egyedülálló a világon.

 

 

Mivel 6 évvel ezelőtt (2010. május 1-én) Szentesről indult pályafutásom, ezért úgy éreztem méltónak, ha itt is zárom le Magyarországi ténykedésem. Vannak rajongóim, akik szeretnek, tisztelnek, sőt, vidékre is eljönnek velem, hogy lássák egy-egy bemutatóm. Nekik szánom ezt a 8-i rendezvényt, és persze a kétkedőknek, irigyeknek, mert azokból mindig akad, ha valami „mást, egyedit” csinál az ember. Van számomra egy hatalmas lehetőség, melynek az előkészületei már folynak!

Egy egész hétvégés programot szerveztünk barátaimmal, hiszen 7-én este Szentesen a Goldban Nimrod Energy Drink Party lesz DJ. Budaival,  majd másnap 15 órától az Ifjúsági Ház melletti „gödörben” öt rekordom bemutatója is lesz, színesítve Gergely Sanyi stantraider, Makai Norbi drift bemutatójával, a ZAFIR Hastánccsoport illetve, Élene Couture napszemüveg show-jával.

A rendezvény teljesen ingyenes!

Ingyen ugrálóvár a kicsiknek, termékek kóstolása (Nimrod Energy Drink, Merillo Caffe )

A rendezvényen résztvevők között óránként értékes nyereményeket sorsolunk! (Optic World, Zelma Edénybolt vásárlási utalványok, Nimrod csomagok, fagyiutalványok, fődíj: 5db Ferrari élményautózás)

 

Szentes, 2016. 04. 28.

 

.