Jövő héten már itt az előválogató

Little Miss Hungary gyermek szépségverseny

 

 

 

A jövő hétvégén rendezik meg Szentesen a Little Miss Hungary gyermek szépségverseny előválogatóját a Szentesi Üdülőközpontban - tudtuk meg azon a sajtótájékoztatón, melyet Bartalovics Ildikó, a Little Miss Hungary versenyek szervezője, Dr. Demeter Attila alpolgármester és Kiss Csaba önkormányzati képviselő tartott a minap.

 

 

 

A városnak nagy megtiszteltetés, hogy megrendezheti a Little Miss Hungary gyermek szépségverseny előválogatóját és az országos döntőt - mondta Dr. Demeter Attila alpolgármester. Kiss Csaba képviselő viszont abbéli örömét fejezte ki, hogy ez egy tényleg gyermekközpontú verseny.

 

Az április 9-én megrendezendő Little Miss Hungary gyermekszépségverseny előválogatójának a Szentesi Üdülőközpont ad helyet. A döntő : 2016. május 4-8. között kerül megrendezésre felkészítő tábor keretében Szentesen.

 

 

 

A négy napos tábor és a döntő számos meglepetéssel szolgál majd a gyermekeknek. A négy nap szállás igényét a hódmezővásárhelyi Ginkó Hotelban oldják meg a szervezők, de a további programok városunkban lesz.

A sajtótájékoztató különlegesség volt, hogy meghívást kapott a Little Miss Hungary online szépségversenyének első helyezettje Sáfár Ágnes Laura. Hölgyeknél nem illik a kort firtatni, de talán Laura megbocsájtja ha leírjuk, hogy májusban tölti majd a 7. életévét.

Laurát városunkban sokan ismerhetik, mert ő a szentesi Klauzál Óvoda Napsugár csoportjába jár. Továbbá fontos információ, hogy cseresznye az óvodás jele.

 

 

 

Még mielőtt bárki azt gondolná, hogy ha Laura indul a versenyen akkor már nem lenne esélye, akkor téved, mert Ő a verseny arca lesz, valamint a zsűri táborát fogja erősíteni.

 

 

 

 

 

 

Szentes, 2016. 04. 02.

 

.