ÖNFEJLESZTŐ, MOTIVÁCIÓS KONCERT BAGDI BELLÁVAL SZENTESEN

 

 

Szentesen tart önfejlesztő, motivációs koncertet "Előttem legyen mindig út" címmel Bagdi Bella. Ezen az estén különféle élethelyzetek, életszakaszok megoldásaihoz, problémáihoz kapunk olyan útmutatókat a zenén keresztül, amelyek segíthetnek bennünket egy adott helyzettel kapcsolatos pozitív elvárásainkat megerősíteni. Legyen szó akár célok eléréséről, elengedésről, gyógyulásról, bármiről, ami most fontos a számunkra.

 

A Jobb Veled a Világ Alapítvány elnöke, a magyarországi Boldogság Intézet vezetője, az országos ingyenes Boldogságprogram elindítója és szakmai vezetője, valamint a Boldogságórák kezdeményezője több mint száz településen működtet ingyenes Boldogság klubot (Szenetsen is), és zenekarával évek óta turnézik országszerte. Bagdi Bella idén tavasszal legújabb lemezét mutatja be több, mint 35 városban és a helyi kórházak számára is felajánl 10-10 darab belépőt.

 

Az „Előttem legyen mindig út” lemez célja, hogy átformáljon, megerősítsen, inspiráljon és bátorítson. Arra törekedtem, hogy a dalok megnyugtassák a lelket, javítsák a hangulatunkat és általánosságban hozzájáruljanak ahhoz, hogy jól legyünk és kioldódjon belőlünk minden negatív feszültség” – árulta el Bagdi Bella. „Az est célja, hogy a nézők zenés pozitív megerősítések által feltöltődve új lendületet kapjanak az előttük álló céljaik eléréséhez, vagy problémáik megoldásához.”

 

Aki szeretné élőben átélni Bella zenei világát, amit a hallgatói sokszor boldogságzeneként emlegetnek, 2016. május 7-én Szentesen is megtehetik a Művelődési és Ifjúsági Házban. Jegyek a megszokott jegypénztárakban kaphatók!

 

Szentes, 2016. 04. 17.

 

.