Állt a bál a HUNOR COOP-nál!

HUNOR BÁL SZENTESEN!

 

 

 

2016. február 27-én már 9. alkalommal került megrendezésre a hagyományos HUNOR Bál, melyen már közel 500 dolgozó és meghívott vett részt. A nagy létszámra való tekintettel ezúttal is a szentesi Dr. Papp László Városi Sportcsarnokot kellett kibérelni, hogy azt jókedvvel és vidámsággal töltsék meg HUNOR COOP ZRt, dolgozói. Csongrád megye 25 településéről érkeztek a vendégek, sőt idén már 3 új üzlet, a mórahalmi, a zákányszéki és a domaszéki is erősítette a csapatot.

 

 

 

Ez a bál sok munkatársunk számára okoz meglepetést, hiszen az elmúlt évben végzett munkája alapján 35 dolgozó kap arany, ezüst és bronz oklevelet, melyhez anyagi elismerés is párosul - mondta köszöntőjében Mászáros Zoltán a társaság vezérigazgatója.

 

 

 

Az ünnepség a „20 éves a Coop” film vetítésével kezdődött, mellyel az Üzletlánc születésnapjára is emlékeztek.

 2015 év Legjobb boltja megérdemelten a kiszombori Coop ABC lett. A Kollektíva jutalomként egy wellness hétvégén pihenheti ki a tavalyi év fáradalmait.

 

 

 

  A bál felvezetését a Szilver TSE táncosainak művészi bemutatója indította, majd tánccal, jókedvvel múlatták az estét a Black Five együttes jóvoltából. Már megszokhattuk, és a dolgozók is készültek rá, hogy meglepetés vendég érkezzen. Idén Csepregi Éva egy igazi „retro” Neotonos bulival fokozta tovább a hangulatot. 

 

 

 

Ebben az évben ismét süteménysütő versenyt hirdettünk a boltok között. A desszertként elfogyasztott, ízvilágukban és kinézetükben is fantasztikus süteménycsodák méltó befejezést adtak a vacsorának.

 

 

 

A Bál résztvevői idén is egy jótékonysági akció keretén belül több mint 150 ezer Ft értékben vásároltak tombolát. Az összeget a HUNOR COOP ZRt. megduplázta, melyet a Kárpátaljai magyarokat támogató Alapítvány javára utalnak át.

 

 

 

Nem csak ez a jótékonysági akciója van a cégnek, hanem sok-sok civil kezdeményezést és sportágat is támogatnak, így pl. a szentesi vízilabdát, ezáltal a jövő generációját több mint 5 millió forinttal támogatják a látványsportágak támogatásaként.

 

 

 

A lecsófesztivál szervezésével gyűjtöttek már inkubátorra, vagy pl. határon túli magyar gyermekek táboroztatását segítette a társaság. És hogy mindez megvalósuljon kell a csapat, kell a dolgozók és az ők családjainak csapata - árulta el lapunk kérdésére Mészáros Zoltán - melyet nem lehet eléggé megköszönni, és többek között ezért is szervezzük ezt a bálat.

 

 

 

 

 

 

A nagyobb felbontású képekért keresse fel a
Szentesi Mozaik facebook oldalát és ne fejtse el az oldal LIKEolását!

A bál első galéria ITT tekinthető meg!


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A nagyobb felbontású képekért keresse fel a
Szentesi Mozaik facebook oldalát és ne fejtse el az oldal LIKEolását!

A bál második galéria ITT tekinthető meg!

 

 

 

 


További képek ízelítőnek:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kinagyítható!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szentes, 2016. 03. 02.

 

.