Csülök búcsúmérkőzése

SzeKerCe vs. Budapest Exiles II 7 - 43 (félidőben 7 – 12)

 

 

 

Bajnoki rögbimérkőzést játszott a SZEKERCE, vagyis a szentesi, kecskeméti és ceglédi játékosokból álló vegyes csapat a Budapest Exiles II együttesével 2016. március 13-án, szombaton a Pusztai László Sporttelepen, a Spartacus pályán. Ez volt a gárda idei első mérkőzése, de ez a derbi arról lesz emlékezetes, hogy utolsó mérkőzését játszotta felnőtt bajnoki mérkőzésen Törőcsik Sándor, a Szentesi ’91- esek legendás játékosa. A két és fél évtizede a pályán lévő népszerű „Csülök” ezután már csak öregfiúk mérkőzéseken lép majd pályára, mert mint mondja: 20 évesek között már elég viccesnek tűnik, ahogy szaladgál.

 

 

 

A mérkőzés előtt, amikor a csapatok összekapaszkodva, magvas gondolatokkal buzdították egymást (pl. azzal nem kell törődni, hogy válogatott játékosok is vannak az ellenfélnél) hangzott el, hogy "Csülök utolsó mérkőzése!", röviddel később - "Már ezt nagyon vártuk!". Igazi őszinte hangos nevetés következett, melyet az ellenfél értetlenkedve fogadott, de sajnos ezzel nem lehetett megzavarni őket és végül a  SzeKerCe – Budapest Exiles II találkozó 7 - 43 (félidőben 7 – 12) arányban a győzelmet a vendégek könyvelhették el.

 

 

 

A rögbi mérkőzéseken már megszokhattuk, hogy a kezdő rúgást egy-egy másik sportág jeles helyi képviselője végzi el. Ezen a napon Gundl Diána magyar bajnok női vízilabda kapus végezte el a játékot indító tojáslabda rúgást.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szentes, 2016. 03. 13.

 

 

 

Szentes, 2016. 03. 13.

 

 

.