Civil Szakmai Nap Szentesen

 

 

 

Kilencedik alkalommal szervezte meg Szentes Város Önkormányzata és a Városi Civil Tanács a Civil Szakmai Napot 2016. március 11-én a Városháza kistanácskozó termében. A város civil stratégiájában kötelezte el magát a civilek partnersége, segítése és az évente megrendezésre kerülő szakmai fórum mellett.

 

 

 

A gazdag programot Kovács János a Művelődési Bizottság elnöke nyitotta meg, majd Dr. Demeter Attila alpolgármester úr a civil jogi kérdésekkel kapcsolatos tapasztalatait ismertette. A Civil Információs Centrum régiós koordinátorától, Molnár Elvirától a civileket érintő aktualitásokat tudhatták meg a résztvevők: bírósági határidő módosulás, elektori választások, pályázati lehetőségek.

 

 

 

A hivatal részéről Vidovicsné Molnár Zsuzsanna közművelődési, civil és esélyegyenlőségi referens, majd Polyák Sándorné belső ellenőr a támogatásokról és azok elszámolásáról tartott előadást.

 

 

 

Labádi-Fébert Andrea az SZVSZ Kft Városfejlesztési Csoportjának vezetője a civilek partnerségét kérte azon önkormányzati pályázatokhoz, melyet a város a Területi Operatív Program keretében szeretne megvalósítani.

 

 

 

Az információkban bővelkedő szakmai tanácskozás a Városi Civil Tanács újraszerveződésének szorgalmazásával zárult.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szentes, 2016. 03. 13.

 

.