1517 métert futottak

 

 

 

Az Ifjúsági Ház melletti gödörben október 27-én rendezte meg a Kiss Bálint Református Általános Iskola a már hagyományos reformációi futást. Nyolc iskola közel félszáz diákja vett részt a reformáció tiszteletére kialakított 1517 méteres kör teljesítésében.

 

 

 

A közös bemelegítés után Fehér Csaba, a Nagytemplomi Református Egyházközség lelkésze és Karikó-Tóth Tibor, az iskola igazgatója nyitotta meg a versenyt.

Összesen négy korcsoportban, fiúk és lányok külön versenyeztek. Az értékelésnél külön egyéni, csapat és összesített eredményeket állapítottak meg. Egyéniben éremmel, csapatban oklevéllel, összesítettben serleggel díjazták a legjobbakat.

 

 

 

A lányoknál az összesített verseny győztese a Koszta József Általános iskola csapata lett, második helyen a Kiss Bálint Református Általános Iskola, a harmadikon a Klauzál Gábor Általános Iskola végzett.

A fiúk összesített versenyét a Kiss Bálint Református Általános Iskola nyerte meg, a Koszta József Általános Iskola, és a Szent Erzsébet Katolikus Általános Iskola. csapatai előtt.

A díjakat Karikó-Tóth Tibor, a rendező iskola igazgatója és Dósai-Molnár Szilvia, a verseny főszervezője adta át.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szentes, 2016. 11. 03.

 

.