Tekerj a sereggel

Eredményei

 

 

 

Százhúsz, az ország minden pontjáról érkezett felnőtt és nagyjából ugyanennyi helyi diák érkezett kerékpárral az Európai Mobilitási Hét hazai záró rendezvényére, Szentesre a Tekerj a sereggel rendezvényre.

 

 

 

A mezőny 84 kilométeres, Szentes – Csanytelek – Ópusztaszer – Csanytelek – Csongrád – Szentes útvonalú túrára vállalkozott, de a kevésbé rutinos vagy fáradékonyabb biciklisek azonban egy rövidebb, 13,5 kilométeres útvonalat is választhattak, melyre helyi iskolák jelentkezését is várták. A Honvéd Rákóczi Sportegyesület versenyt hirdetett, melynek következtében a legnagyobb résztvevői létszámmal megjelenő iskola 90-, 70- és 40 ezer Ft. értékű sportfelszerelési utalványt kapott.

 

 

 

Lőrincz Gávor a HRSE vezetője 2016. október 14-én adta át a nyereményeket a győztes Klauzál Gábor Általános Iskolában. Ebből már kiderült, hogy a Klauzálosok kapták a 90 ezer forintot érő sportfelszerelést. 70 ezer forintos támogatásban részesült a Koszta József Általános Iskola, 40 ezer forinttal a Kiss Bálint Református Általános Iskola térhetett haza.

 

 

 

A Tekerj a sereggel képgalériája ITT tekinthető meg!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szentes, 2016. 10. 14.

 

   

.