Pár/kapcsolat, pár/beszéd

 

A párkapcsolatokról és a párkapcsolati kommunikációról tart interaktív előadást október 11-én Szentesen az ország legismertebb pszichiátere. Dr. Csernus Imre szókimondó műsorával robbant be évekkel ezelőtt a köztudatba, manapság előadásokat és önismereti tréningeket tart, borászkodik, saját pékséget és kávézót üzemeltet.

 

„Manapság mindenki boldog szeretne lenni, kivétel nélkül. De nagyon fontos dolgokat nem tudnak, például hogy valójában mit jelent az őszinteség.” - vallja Csernus.

 

A közösségi oldalon is rendkívül kedvelt Csernus doki szerint az emberek valójában nem a személyétől, hanem önmaguktól és az általa kimondott őszinteségtől félnek; attól, amit nem mernek bevallani, miközben szemrebbenés nélkül csapják be magukat.

 

A Pár/kapcsolat, pár/beszéd című új, filmvetítéssel egybekötött estje október 11-én 19:00 órakor a szentesi Művelődési – és Ifjúsági Házban lesz, melyre belépőjegyek már kaphatók a helyszínen (Szentes, Tóth József u. 10-14.), illetve online a hydelight.jegy.hu oldalon.

További információk: http://facebook.com/csernusdoki

 

 

Szentes, 2016. 10. 04.

 

 

.