Lezajlott a szentesi gazdasági konferencia sorozat első alkalma

 

 

 

A Tripla V konferencia első állomásán, a Szentesi Városházán sorakoztatta fel a sikeres vállalkozáshoz szükséges szakterületeket. Az export lehetőségektől kezdve a projektek világától a marketing, illetve cégvezetői gondolkozásmód, mind górcső alá kerültek a konferencián.

A célja a konferenciának nem az volt, hogy egyetlen eseményen minden tudást átadjon. Rendszert, szokást szeretne kezdeményezni a konferencia ötletgazdája, Szűcs György. A vállalkozói miléthez és a cégek életben maradásához nem lehet egy kész kulcsot átadni. rendszeres tájékoztatás, fejlődés, alkalmazkodás a gazdasági élet. Ezeket pedig folyamatos nyitottsággal, az új megoldások felé fordulással sajátíthatják el a piac szereplői.

 

 

 

A konferencián résztvevők száma mutatja, hogy még sokat kell dolgozni. Van miért harcolni. Hiszen az aktív vállalkozói közösség, az aktív és eredményes vállalkozók számának növekedésével a teljes térség hosszú távon hasznot húzhat. Pont ez a célja a rendezvénysorozatnak is.

Az előadók témái a cég külső és belső működéséhez próbáltak segítséget nyújtani egyaránt. A témák mindegyike a szakterület nagysága és véges előadói idő miatt csak alapszinten került bemutatásra. De a célt el sikerült érni, hisz „megfelelő táptalajt” adtak a saját területeikről a hallgatóság számára az előadók. Bemutatásra kerültek azon területek, melyek a kor sikeres vállalkozásában megkerülhetetlenek. Ezen alapok mentén pedig autoditakta módon már boldogulni tudnak a további információra vágyó vállalkozók.

 

A következő Tripla V Konferencia helyszíne is Szentes városa lesz, viszont 2016. áprilisában a helyszínt a Dózsa Ház fogja szolgáltatni. Az előadói témák természetesen változnak, a konferencia lényege és üzenete nem: „A felkészültség fél siker”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szentes, 2016. 01. 06.

 

.