Elkezdődött a pólós pótszilveszter

 

 

Év végi közös vacsora helyett év eleji pólós pótszilvesztert szervez a Szentesi Vízilabda Klub január 2-3-án a fedett uszodában. A szombat délben kezdődő mérkőzéseken összesen 20 mérkőzést játszik 24 csapat. Bíró Dániel ügyvezető sajtótájékoztatón elmondta, hogy az első mérkőzés január 2-án 13 órakor, az utolsó vasárnap reggel 8 órakor kezdődik.

 

 

 

Vízbe száll a házigazda klub minden korosztálya az előkészítőtől az OBII- ben szereplő öregfiúkig. Elfogadta a meghívást a Csongrádi Vízilabdaklub utánpótlás és OB-II-es felnőtt csapata valamint a békéscsabai OB-I/B-s csapata. Utóbbiban több volt szentesi pólós is játszik, az edzőjük Kádár József. Érdekes összecsapásokat is láthat az 500 forintért belépőt váltó közönség.

 

Szombaton 19 órától játszik egymás ellen a szentesi és csongrádi öregfiúk csapata, 21 órától az utánpótlás csapatkapitányok az edzők ellen mutathatják be tudásukat, de vízbe szállnak a Hungerit és a Valdor női és férfi játékosainak vegyes csapatai is. Többek között Kövér- Kiss Réka és Vörös Viktor test-test elleni küzdelmét is megnézhetik.

 

Este háromnegyed 8-kor egyedülálló kezdeményezésként közel 300 pólós víz alatti csoportképe készül el újságunk közreműködésével

 

Január 2-án este 10 óráig lehet jegyet váltani a pénztárban, amivel a wellness részleget is használhatják 20 óráig. Ez alkalommal a megváltott jeggyel többször is be lehet lépni. A szauna használatához pótjegy váltása szükséges.

 

 

Szentes, 2016. 01. 02.

 

.