Megvan a nap hőse!

(videó is rögzítette!)

 

 

 

Nem biztos, hogy jó szó a címben olvasható "hős" szó arra a cselekedetre, melyet kamerával rögzítettünk, mert egyszerűen csak egy normális emberi cselekedet történt Szentesen a Kiss Zsigmond utcán a Kurca híd utáni (előtti) emelkedőn (lejtőn), de ezt döntse el Ön.

 

Videó az akcióról:

 

 

A videó nagy sebességű feltöltését a TNT-TvNetTel Kft. (www.tvnettel.hu) támogatja!

 

A történet: Éppen filmet készítettünk a szentesi hóviszonyokról, amikor a Csongrádi útról lekanyarodva és a Kertvárosi lakótelepen kerültünk egy kört, majd irányunkat a városközpont felé vettük, amikor a Kiss Zsigmond utcai Kurca hídnál egy hátsókerék meghajtásos "dobozos" Merci próbál felhajtani az emelkedőn, de kipörög a kereke. Épp arra jött egy hókotró, és amikor ezt észlelte megállt és feltolta a járművet az emelkedőn. Köszönet érte és mindezt rögzítette a kamera, amely 20 percen keresztül forgott, hogy vágatlanul rögzítse a hóhelyzetet. Valljuk be, hogy minden elismerés a dolgozóé!!!

 

 

 

 

 

Ma reggelre több centis hó hullott Szentesen. A Városellátó Nonprofit Kft. szakemberei hajnaltól járják Szentes utcáit, hogy megtakarítsák azt, a hótól, latyaktól.

 

A Városellátó megfelelő mennyiségű kalcium-klorid tartalmú ipari sóval, valamint alternatív szóróanyaggal végzi a munkálatokat. Síktalanításra nagyobb mértékben a sót használja, mivel az a leghatásosabb olvasztóanyag a nagy hidegben.

A teljes hó helyzeti filmek:

 

 

A videó nagy sebességű feltöltését a TNT-TvNetTel Kft. (www.tvnettel.hu) támogatja!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szentes, 2016. 01. 07.

 

.