Újra Szentes!

Ádám Zsolt Szentesről indult, majd Anglia után ÚJRA SZENTES!

 

 

 

2015. augusztus 14-én a sajtó nyilvánossága előtt köszöntötte újra városunkban Ádám Zsoltot városunk polgármestere Szirbik Imre. Zsolt évtizedekkel ezelőtt indult el világot látni és szerencsét próbálni. Egy Londonhoz közeli kisvárosban él, dolgozott fogtechnikusként, és szerzett tapasztalatot. Élete úgy alakult, hogy most újra Szentest választotta otthonként, és hazahozta azt a technológiát, mellyel kint dolgozott, így sok-sok szentesinek tud majd a jövőben "hollywoodi" mosolyt varázsolni!

 

 

 

Líthium-diszilikát üveg kerámia fogpótlásokat készítek, mely az esztétika és az erő tökéletes kombinációja - tudtuk meg Zsolttól. Egyaránt alkalmazható az elülső és az oldalsó fogak területén, leginkább szóló fogas restaurációkra.

 

 

 

Alkalmazható fogainak elszíneződése esetében, zománchibáknál, fogak kisebb mértékű fogsérülések esetében , gyökérkezelt fogak elszíneződésekor, repedezett fogak esetében, a fogak metsző éleinek lepattogzása esetén vagy pl. a fogak közötti hézagok zárásánál és kisebb helyzeti rendellenességek esetén - tudtuk meg a Szentesen eddig merőben új technológiáról.

 

Az E.MAX® - héjkerámia kifogástalan esztétikus mosolyt eredményez pl. a meglévő fogak lecsiszolása nélkül, minimális előkészítéssel! Teljesen fémmentes és hipoallergén, mivel kerámiából van

 

 

 

Szirbik Imre polgármester a tájékoztató zárásaként elmondta, hogy minden szentesi fiatalt arra bátorít, hogy tudását gyarapítsa (ezt a város cégek bevonásával támogatja is a Studium Generale programmal), ha kell, akkor határainkon túl is, majd hozzák haza tudásukat, és találjanak újra otthonra Szentesen!

 

Szentes, 2015. 08. 14.

 

.