Elkészültek a gyermekmedencék

Július 18-tól újra birtokba vehetik a gyermekek

 

 

 

A SportTourism/HURO – pályázatnak köszönhetően a gyermekmedence és gyermekpancsoló teljesen új burkolatot kapott a Szentesi Üdülőközpontban, mely minőségében megfelel a mai kor elvárásainak, így a szülők biztonságban tudhatják gyermeküket az önfeledt strandolás közben. Számos akadályt kellett leküzdeni a felújítás során. A két medence már üzemre kész, és a fertőtlenítés szakaszába lépett a beruházás. Július 18-tól várja a vendégeket, így a következő kánikulás hétvégén már újra élvezhetjük a medencék szolgálatát.

 

 

 

Igény merült fel a vendégek között, hogy több szabadtéri tusolót szívesen fogadnának, mert egy-egy frissítő tusolás üdítőbb a kánikulában és így a medencék higiéniáját a vendégek is jobban szolgálják. Ezért új szabadtéri tusolókomplexum kerül kialakításra a gyermek- és a termálmedence között.

 

 

 

 

 

SportTourism/HURO/1101/172/2.1.3” – pályázatnak köszönhetően a Szentesi Üdülőközpontban a Szabadtéri úszó- és fürdőmedencék felújítása kezdődött el az év elején. Lassan a végéhez ér a projekt, melyet a Magyarország-Románia Határon Átnyúló Együttműködési Program 2007-2013 keretében (www.huro-cbc.eu) az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap, valamint Magyarország és Románia társfinanszírozásával valósul meg (ERDF támogatás összege: 667.977,88 EUR).

 

Szentes, 2015. 07. 13.

 

 

.